Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják azt hogy elpazar...

Miért mondják azt hogy elpazarlom a fiatalságom?

Figyelt kérdés
15 éves koromban jöttem össze egy sráccal akivel azóta is együtt vagyok, most már 18 múltam. Nagyon szeretem ő is engem és nagyon jó vele lenni, de mindenki azt mondja, hogy elpazarlom a fiatalságomat.Szerintetek? Van valaki hasonló helyzetben? Hülyeség, hogy el tudom vele képzelni az egész életemet.
2009. ápr. 19. 19:50
1 2
 11/18 anonim válasza:
85%
Mi is korán jöttünk össze 17 voltam ő 24, még együtt vagyunk de sokszor eszembe jutott eddig, hogy annyi minden kimaradt amit már nem hozhat vissza a világon semmi, bánom is.Igaz nagyon sok jó dolog történt velem ezalatt az idő alatt, de mára nagyon nincs rendben a kapcsolatunkba semmi.Már valami megváltozott, én azt mondom csak mindig a szivedre hallgass, az megsugja mindig mi a jó, de ne felejtsd el azonban mi várhat még rád az életbe, amit ha elmulasztasz nagyon bánni fogsz később,most még nem mert még nem ment el feletted az idő.Nem azt mondom feküdj le egy csomó pasival, meg drogozd be magad, csak vedd észre a fiatalság gyönyörűségeit a kezedbe a döntés.
2009. ápr. 19. 22:42
 12/18 A kérdező kommentje:
miből maradok ki? tehát én ezt nem értem mert sokan mondják, írják, de én még mindig nem tudom, hogy miből maradadok ki?
2009. ápr. 20. 06:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Talán a flörtölésből. De én is "elpazaroltam" a fiatalságom. Semmi nem hiányzik belőle. Egy csomó hülyeséget megcsináltunk együtt is. Csak már fiú nem volt az életemben (meg neki se), nem k_féltem jobbra-balra. De ez nem is hiányzik, remekül elvagyunk. Én is hallgattam ilyeneket anna idején, de nem érdekelt. Biztos voltam magunkban, egy percig nem bizonytalanodtam el. Szerintem te se tedd. Ha most boldog vagy, akkor miért kéne felrúgni egy jól működő kapcsoltatot? Mert..miért is? Hát semmiért. Legyetek boldogog, és ha vége is lesz majd egyszer, egy gyönyörű emlék marad.
2009. ápr. 20. 09:08
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

15 és fél éves voltam, amikor összejöttem a mostani párommal (ő két évvel idősebb nálam). Nekem is ezt mondták a szüleim, főleg mielőtt kezdődött az egyetem, és összeköltöztünk. Nem erőszakkal, csak rábeszéléssel akartak eltántorítani ettől a döntéstől. Miután látták, hogy nem változtatom meg, utána is támogattak, fizetik a bérletemet. Én nem bántam meg, hogy nem volt más, nem is vágyom rá. Néha eszembe jut, de ilyenkor mindig azt mondom magamnak, hogy ezért adjak fel egy négyéves, jól működő kapcsolatot? Nem éri meg, legalábbis számomra. Szerencsére jól kijövünk, néha vitatkozunk, de eddig csak egy-két alkalommal vesztünk össze. Hiszek benne, hogy van a kapcsolatunknak jövője. Nem vagyok az a bulizós meg flörtölgetős típus, szóval ez nem fog hiányozni. Volt más, aki próbálkozott, de mindig megmondtam, hogy rossz ajtón kopogtat. Légy boldog, ez a legfontosabb! Ha a szüleid mondják ezt, akkor mondd meg nekik, hogy megérted az aggodalmukat, de Te így boldog vagy, és nem vágysz másra. Ha így sem értik meg, akkor meg örüljenek, hogy nem fekszel le minden jöttmenttel.

2009. ápr. 20. 11:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Én így nagyon boldog vagyok, sőt a szüleink sem szólnak bele örülnek, hogy így egymásra találtunk. Eszem ágában sincs feladni egy 3 éves kapcsolatot, és remélem örökre együtt leszünk, de ha nem akkor sem bánom. Egy percig sem bizonytalanodtam el. Csak érdekelt, hogy csak én vagyok iylen ódivatú(mások szerint) hogy iylen fiatalon hosszú kapcsoaltom és nem adom fel pár kalandért.
2009. ápr. 20. 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Na igen most én is elgondolkoztam ezen, hogy miből is maradsz ki? Mit jelent az, hogy nem élsz? Anno tőlem is ilyeneket kérdezgettek. Én 17 évesen költöztem össze az akkori párommal (akkor már 3 éve ismertük egymást), 19 évesen hozzámentem. A legkevésbé sem értettem miért kérdezik azt, hogy nem félek attól, hogy egyszer majd ráébredek, hogy nem éltem? Hogy ne éltem volna??!!! Éltem én! És pontosan úgy, ahogy szerettem volna. Nem feküdtem le fűvel-fával? Talán azért, mert a legkevésbé se vágytam rá. Ha erre vágytam volna, megtettem volna. Nem jártam bulizni? Megtehettem volna, mert a páromat a legkevésbé se zavarta volna, csak éppen nekem nem volt hozzá hajszálnyi kedvem se és érdekes módon az elmúlt 24 évben egyszer se volt, mert egész egyszerűen NEM VAGYOK OLYAN, akinek erre szüksége van.

Lényeg a lényeg: a több, mint 7 éves sztorink véget ért, totál véletlenül teljesen belebolondultam valaki másba, amiről nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhet velem. Több, mint 2 éve vagyunk együtt és az első babánkat várjuk. Már a nálam 2-3 évvel idősebb barátnőim is megállapodtak és senki nem kérdezi tőlem, hogy nem félek, hogy nem éltem? Pedig ugyanúgy megkérdezhetnék. Hiszen volt 2 komoly kapcsolatom életem során és még mindig nem mondhatom el magamról, hogy kibuliztam, kipasiztam magam. És érdekes módon még mindig nem vágyom rá.

2009. ápr. 20. 15:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert most az a divat hogy szinte minden évben(hónapban)másik pasid legyen.Hogy miből maradsz ki?Bulikból,PASIKBÓL,megbánt egyéjszakás kalandokból,a szerelem első napjainak átéléséből...De ha szereted ne hallgass senkire.Én több mint 6 éve vagyok együtt a barátommal és 16 évesen jöttem össze vele.Nem bántam meg egyszersem,hogy hű maradtam hozzá,s mivel igazán szeretem(gondolom te is a pasidat)akkor a gyomrod a mai napig megrándul picit ha rá gondolsz.Ha így van ez is,akkor no para.Amúgy meg ez a te életed,észre sem kellene venned ezeket az embereket akik ezt mondják!
2010. szept. 22. 00:33
 18/18 A kérdező kommentje:
még mindig együtt agyunk:) lassan már 5 éve lesz:)
2010. szept. 24. 20:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!