Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim elutaznak két...

A szüleim elutaznak két hétre, és nem engedik h itthon maradjak egyedül! Hogy győzzem meg őket?

Figyelt kérdés

Az unokatestvéremékhez kéne mennem, de náluk nagyon utálok lenni én oda tuti nem megyek, én ott 2 hetet nem bírok ki! Pl. mindig rozskenyeret vesznek amit én utálok meg ilyen izéket vacsoráznak h kolbász szalámi azt is utálom! Ha meg veszek külön kaját magamnak az se jó nekik pl egyszer rendeltem pizzát és hát elég csúnyán néztek XD Meg am is 1 TVjük van összvissz mindig azt kell nézni amit ők akarnak meg 2 gépük van összesen de azokban is olyan sz*r a videokártya h semmit nem lehet velük csinálni! Mondjuk laptopot tudnék vinni de még wifijük sincs! Meg am is akk együtt kéne mennem unokatesómmal suliba ő meg elég gáz gyerek már az is ahogy öltözik meg minden :S Meg nagybátyám mindenbe beleszól h most ezt csináljuk ezt ne csináljuk most segítsünk neki 10 percet (de ebből a 10 percből mindig 30 lesz ha nem több)…

Na mind1 ezt am mondtam a szüleimnek is h ezért nem akarok menni de akk sem engedik :( Am az a bajuk h pár hónapja elmentek 3 napra én meg csináltam itthon egy házibulit és kiderült mert a köcs takarítónő beköpött :S És ez miatt most nem akarják h itthon maradjak de megígértem nekik h most nem csinálok semmit de akkor sem!

Hogy győzhetném meg őket? :( Én tuti nem megyek unokatesómékhoz inkább elszökök XD

16f

2011. szept. 1. 16:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
80%

utolsó előtti: hülyeségeket beszélsz. nem azzal van baj, hogy megvan mindene, az engem pont nem érdekel.

azzal van baj, hogy nem tudja vállalni a tettei következményét, keresi a kiskapukat és a felajánlott kompromisszum sem elég jó neki. tehát még gyerek, úgyhogy ne akarjon otthon maradni egyedül hetekig.

2011. szept. 1. 16:24
 22/33 anonim ***** válasza:
92%

mikor még csak a kérdést és a korodat láttam azt gondoltam, hogy tiszta röhej, hogy pesztrát keresnek neked.

aztán elolvastam a többit, és megértettem :D

rozskenyeret vesznek és még wifijük sincs?? segíteni kell nekik?? egyszer már otthagytak, te meg bulit csináltál?? fel se nyaltad magad után a ganét, hanem szerencsétlen takarítónőre hagytátok a rókákat, aki ezt elmondta a szüleidnek?? ritka nagy köcsög vagy te, gyerek!

2011. szept. 1. 16:25
 23/33 anonim ***** válasza:
86%
Oké, figyelj, nekem is megvan mindenem, de azért feltudom mérni, hogy ez alapvető szükséglet-e vagy luxus. Ne legyél már ekkora elkényeztetett nyomorult idióta.
2011. szept. 1. 16:27
 24/33 anonim ***** válasza:
82%

Mivel eljátszottad a bizalmukat, vissza kell szerezned. Ha ez eddig nem sikerült, most megmutathatod azzal, hogy elmész az unokatesóidhoz és ott normálisan viselkedsz, így lehet hogy legközelebb majd megengedik a szüleid.

Két hétig mindenhol kibírod.

Ha úgy érzed mégse, próbálj meg kompromisszumot kötni, pl. amit az egyik előző írt, hogy néha rádnéz egy szomszéd, vagy mondjuk csak éjszakára mész át az unokatesóidhoz. De semmiképpen ne cirkuszolj, mert attól még jobban gyereknek fognak tartani, és akkor tuti nem engednek meg semmit.

2011. szept. 1. 16:30
 25/33 A kérdező kommentje:

mondom h nem lett semmi baja a házibulinak a múltkor se tehát semmi okuk sincs ez miatt haragudniuk rám!

am meg tudom h a wifi nem létszükséglet de miért kell olyan helyen lennem ahol nincs amikor lehetnék olyanon is ahol van ha a szüleim nem picsognának a múltkori miatt -.-

2011. szept. 1. 16:30
 26/33 anonim ***** válasza:
Utolsó, ott a pont!! :D
2011. szept. 1. 16:31
 27/33 Argloss ***** válasza:
86%

Nem a buli miatt haragszanak, hanem azért mert hazudtál nekik és még csak nem is te raktál rendet, hanem olyan ember akinek ők fizetnek... Emiatt te megbízhatatlan vagy a számukra...

Azért kell olyan helyen lenned ahol nincsen meg mindened, mert otthon nem mernek téged hagyni a felelőtlen viselkedésed miatt. Honnan tudják, hogy nem lesz következő hülyeséged? Csak a te szavad van, ami nyilván nem csak a bulival kapcsolatban nem ért semmit, hanem már máskor is csak szövegelésnek bizonyult...

2011. szept. 1. 16:36
 28/33 anonim ***** válasza:

Az én bizalmamat nem játszaná el ezzel a gyerekem. Leszidnám és kapna 2 nap büntetést,na de hogy semmit ne érjen a szava, ez azért durva. Azt mondja semmi baj nem történt.

Ezerszer undorítóbb dolgokat tesznek ma a fiatalok, elég kinézni szombat este az utcára. Egy normális házibuli azért nem egy hatalmas bűn.

2011. szept. 1. 16:38
 29/33 A kérdező kommentje:
meg azért egy házibuli miatt nem kéne olyan helyre küldeniük ahol nincs mit ennem -.- meg semmit se tudok csinálni 2 hétig
2011. szept. 1. 16:43
 30/33 Argloss ***** válasza:
80%

Nem Nigériába küldenek, ahol tényleg nincsen kaja. Ha annyira nem vagy gyerek, akkor nyilván meg tudod beszélni a rokonaiddal, hogy te más étrendhez vagy szokva.

Az élet nem csak gépezésből meg tévézésből áll. Ott az unokatestvéred, akit annyira gyökérnek tartasz. Mi lenne ha szent célod az lenne, hogy menő srác legyen belőle? Közben megismernéd és lehet, hogy rájönnél, hogy hol hibás a gondolkodásod sok dologban...

2011. szept. 1. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!