Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbuktam. Mi legyen most?

Megbuktam. Mi legyen most?

Figyelt kérdés

Megbuktam matematikából,amúgy az átlagom 4,4 lett.

Minden más megy,de a matek mindig is problémát okozott.

Már másodszorra.

Először gimnáziumban buktam el egy évet,utána át mentem szakiskolába és most,hogy az utolsó évemet töltöttem volna ott,megbuktam.

Nem szeretnék még két évet ezzel "pazarolni",mert a két év alatt rájöttem,hogy nem áll közel a szívemhez ez a szakma.

Viszont így kaptam valamennyi pénzt,15 ezret egy hónapban (gyakorlati munkahely),most ez nem lesz így.

Édesanyám nagyon csalódott bennem,mindennek elmond.Hogy bánja,hogy meg szült és nem akarja elhinni,hogy az ő gyereke vagyok,inkább menjek el valahova,mert ő nem fog eltartani.Nem érti,hogy lehetek ekkora pancser,egy semmirekellő,buta lány és soha nem fogom semmire vinni az életben...

Igaza van,de nagyon rosszul esik,amiket a fejemhez vág.Az önbizalmam egy nagy nulla.Se jogosítvány,se nyelvvizsga,semmi.. :(

Azon gondolkodom,hogy elmegyek 2 éves gimnáziumba,ahol két év alatt letenném az érettségit és utána talán megpróbálkoznék az egyetemmel.

Nagyon félek a matektól.Jártam tanárhoz,de nem sokat segített.Mindig úgy érzem,hogy tudom és valamiért sose sikerül,mikor vizsgákra kerül a sor vagy dolgozatra.

Annyira kilátástalannak érzem a helyzetemet,teljesen padlón vagyok...

Négy teljes évet pazaroltam a semmiért és nagyon rossz látni,hogy akik általános iskolában az osztálytársaim voltak,ma már egyetemre járnak és összejött nekik az élet :(

A két éves érettségi tűnik most a legjobb megoldásnak.

Mit gondoltok?

19/L

2011. szept. 1. 14:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Első! Mi az a "tizesátlépés"? (Bocsi, csak kíváncsi vagyok :)
2011. szept. 1. 14:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Haveromnak nem ment a matek, és szerzett egy papírt, hogy diszkalkuliás. És nem kellett érettségiznie matekból, választhatott mást. Most pedig egyetemre jár.
2011. szept. 1. 15:34
 13/19 anonim ***** válasza:

Tizesátlépés:)))

Szóval 15+8, itt tizesátlépés van,elméletileg úgy tanítják ezt, h 15-höz még 5-öt kell adni, így megvan a 10, és maradt a 3, tehát 10+3, azaz a végeredmény 13.

Nekem ez most is nehézséget okoz, csak akkor tudom kiszámolni, ha használom az ujjaimat:)

Százasátlépésnél már végképp meg vagyok lőve:)))

Anyukám szorzott, osztott fejben is ezres körben is:)

2011. szept. 1. 15:41
 14/19 anonim ***** válasza:

"Szóval 15+8, itt tizesátlépés van,elméletileg úgy tanítják ezt, h 15-höz még 5-öt kell adni, így megvan a 10, és maradt a 3, tehát 10+3, azaz a végeredmény 13. "

ezt a 13-at nem értem, mire gondolsz?

2011. szept. 1. 15:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Basszus, nem hiszitek el, háromszor olvastam el, h ne legyen hiba benne, szóval 23, ennyit rólam, ez most elég ciki :(
2011. szept. 1. 16:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Áhhá, így már értem :) Mindenkinek meg van a maga kis problémája, úgy látom. Így tényleg nehéz lehet matekból leérettségizni
2011. szept. 1. 17:16
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem,nem cserélem fel a számokat.

Az általános anyagig minden okés,azt értem,de a gimis anyaghoz már egyszerűen hülye vagyok :S

Aki írta,hogy az egyik ismerőse estire jelentkezett és dolgozott mellette,hogy dolgozott?Esetleg volt valami végzettsége már?

Úgy hallottam,hogy ilyen papírt nagyon nehéz beszerezni,hogy matekból fel legyen mentve az ember.Igaz ez?

Köszönöm szépen mindenkinek a támogatást,rengeteget segítettetek! :)

2011. szept. 1. 18:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Az általánosos anyag az hát elég egyszerű, de ha kicsit más szemszögből nézed, és úgy állsz hozzá, hogy menni fog, akkor a gimis se vészes
2011. szept. 1. 21:02
 19/19 anonim válasza:
Velem is ugyan ez a helyzet. Csak nekem apám mondogatja folyton, hogy egy senki vagyok. És felmentésem se lehet mert én már 22 elmúltam és próbáltam 2 év alatt le érettségizni, de nem ment a matek, nagyon nem. És most megint megbuktam. Az élet kegyetlen. Nagyon együtt érzek veled!
2013. máj. 4. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!