Hallgat a családod a tanácsaidra?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 17:22
1/8 anonim válasza:
Egy konkrét dologban tudok most írni.Nemrég született baba a családban,és annak elenére hogy a sogornőm (neki az első baba)mindent megkérdez tőlem,(nekem két tini gy.van)semmit nem fogad meg.Aztán már volt rá példa,hogy mondta,mégiscsak az volt jó amit/ahogy mondtam.
Szóval: Nem
3/8 anonim válasza:
Tőlem nem is kérnek tanácsot. :(
4/8 A kérdező kommentje:
"Békeidőben" általában engem is lehurrognak a nagydumás, lehengerlő modorú rokonok, azonban, ha baj van, hozzám jönnek.
2009. ápr. 19. 17:46
5/8 anonim válasza:
Akkor en szerencses vagyok! :D
Engem mindig meghallgatnak es szot is fogadnak :)
Igaz csak olyankor mondok velemenyt amikor 100%-os vagyok a dologba! De meg nem csalodtak bennem es remelem ezentul sem fognak! :D
6/8 anonim válasza:
Közvetlen család, anyuék, párom, nagymama, szerencsére igen. Két lábbal állok a földön, racionális vagyok, persze mindenhez én sem értek. Pénzügyekben anyukám tanácsát is kikérem, és persze van amihez a párom ért jobban.
7/8 A kérdező kommentje:
Vajon akire hallgatnak, az miért van?
2009. ápr. 20. 15:57
8/8 anonim válasza:
Rám mostanában (1-2 éve) hallgatnak, meg ki is kérik a véleményemet. Szerintem nagyjából azóta, mióta megkaptam a diplomámat. Persze ez nem függ össze szorosan, csak szerintem ettől felnőttebbnek, komolyabbnak gondolnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!