Hagyjam rá? Nem tudom, érdemes-e szólnom miatta.
Férjem exneje felhívta a férjemet, hogy adjon neki pénzt, mert nincs mit enniük.
Ez önmagában még nem jelentene semmit, viszont annak fényében, hogy az exnejnek nem titkoltan 4-5 pasija van, az elmúlt hónapokban összesen 4-5 hétig nyaralt külföldön, majd véget nem érően mesélte, hogy melyik pasijától milyen luxuscikkeket kapott - nekem kicsit fals.
A férjem először csak a lányának akart pénzt adni, mert az anyjától nem kapott kozmetikusra (ez rendben is van, a gyereke, neki természetesen adjon, ha kér). De utána került exnej is a képbe, hogy otthon éheznek...
Viszont az előzmények után nehezen tudom elhinni, hogy tényleg az éhkopp szélén állnának.
1 én nem adnék (max tényleg néhány tartós élelmiszert)
2 a gyerek jöhetne bármikor enni
3 ha éheznek, akkor nem tudja ellátni normálisan a gyereket, tehát gyámügy ill. kérném a bíróságot a gyermekelhelyezés megváltoztatását
Benne lennék, hogy együtt éljünk a lánnyal, de pici a lakás, saját szobája nem lenne, maximum a nappaliban a kanapén tudna aludni.
A lánynak annyiból jó ott, hogy hatalmas a ház, az anyja alig van otthon, így majdhogynem egyedül él. Elvileg a házat is azért adják el, hogy külön költözzenek egymástól, de tevőlegesen azért se tesz a hölgy semmit. Pedig már két ingatlanos ismerős is járt nála, hogy segítenek, de már ahhoz nem tudnak időpontot egyeztetni vele, hogy mikor írják alá a szerződést, vagy egyáltalán mikor mehetnek ki fotózni.
Azt mondanám, hogy az ő élete, de amíg nálunk kuncsorog, addig sajnos engem is érint. A férjem a lányát egy életre vállalta, de az exnejét nem - erre találták ki a válást. Tehát nem érzem úgy, hogy neki segítenünk kellene, pláne ha saját hibájából kerül xar helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!