Hagyjam rá? Nem tudom, érdemes-e szólnom miatta.
Férjem exneje felhívta a férjemet, hogy adjon neki pénzt, mert nincs mit enniük.
Ez önmagában még nem jelentene semmit, viszont annak fényében, hogy az exnejnek nem titkoltan 4-5 pasija van, az elmúlt hónapokban összesen 4-5 hétig nyaralt külföldön, majd véget nem érően mesélte, hogy melyik pasijától milyen luxuscikkeket kapott - nekem kicsit fals.
A férjem először csak a lányának akart pénzt adni, mert az anyjától nem kapott kozmetikusra (ez rendben is van, a gyereke, neki természetesen adjon, ha kér). De utána került exnej is a képbe, hogy otthon éheznek...
Viszont az előzmények után nehezen tudom elhinni, hogy tényleg az éhkopp szélén állnának.
Érdemes lenne beszélgetni erről hármasban, mert mivel most már nektek van közös kasszátok, közöd van hozzá neked is. Ajánlja fel férjed hogy elmentek hozzájuk, és szívesen bevásároltok nekik. Ha valóban kajára nem telik, örülni fog neki :) Ha meg visszautasítja, akkor tuti hogy a lóvé kéne inkább amit magára költhet. Ha már nála vagytok, stikában benézhettek a hűtőjébe is, egyikőtök.
Volt egy kolléganőm, állandóan siránkozott hogy nincs pénze, de egyik nap Egyiptomi nyaralásra fizetett be, másik nap 80 ezres karkötőt vett az exférjtől kapott pénzen...csak azért tudok róla, mert ezt leszámítva jóban voltunk, sokat beszélgettünk, mivel csak az én gépemen volt net, tőlem intézte a foglalásait, netes vásárlásait. Persze egész évben szolifekete volt, havonta fodrász, hadd ne soroljam. De amikor megkaptuk a fizupapírt, mindig elsírta magát hogy jaj mit fog enni a gyerek?
Vigyen neki 1 kiló krumplit aztán nézétek meg mit reagál,
ha tényleg elverte a pénzét valami minimális dolgot vigyetek neki a gyerekmeg egyen nálatok vagy irasátok be a menzára pénzt ne adjatok.
Kozmetikusra a lánya kért, neki természetes, hogy adjon, az ő lánya.
De tényleg lehet, hogy be kellene vásárolni, aztán megnézni, hogy örül-e a kajának. Bár én szívem szerint azt tanácsolnám, hogy mivel már nagykorú a lánya, neki utalja a gyerektartást. Erre mondta, hogy de azért az ex fizeti a rezsit/kaját kettejüknek, ezért neki utalja. Mondjuk ezzel tényleg nem tudok vitatkozni.
Viszont az ex tudtommal jól keres a vállalkozásával, illetve eladás alatt van a háza, amiért 120 milliót kér. A nyaralások, a sok gáláns pasi mellett fura nekem, hogy hirtelen hogy nullázódhatott le ennyire - illetve miért nem a pénztárcájukért egekig magasztalt barátait keresi ilyenkor.
Az is fura volt, hogy amikor nyaralt, a lányt pénz nélkül hagyta otthon, ő telefonált, hogy vinnénk-e neki kaját, mert nincs otthon semmi. Akkor megfőztem neki egy hétre, a lánynak szívesen segítek.
De őszinte leszek, exnejnek, aki amúgy is ott okoz problémát ahol tud, nem szívesen adok a közösből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!