Támogat pénzzel a barátod?
Figyelt kérdés
van köztetek olyan akik még nem házasok, de mondjuk a férfi támogatja a nőt havi X összeggel csak úgy (pl.: 5000-10.000Ft), mert megteheti a férfi. és itt most NEM a kitartott nőkre gondolok. 25N2011. aug. 31. 19:02
31/34 anonim válasza:
Ha kell valami, de nincs pénzem kisegít, és én is kisegítettem őt, amikor neki nem volt elég pénze.
Szerintem ez bőven belefér egy kapcsolatba.
5,5 éve együtt vagyunk
32/34 anonim válasza:
Általában nem. Maximum kölcsön kérek tőle, de adom is vissza. Ha nincs pénzem ruhára, akkor azt kapok valamilyen alkalomra, így segít. Ezen kívül ha elmegyünk üdítőzni akkor ő fizeti. Az esetleges éttermezés kiadása már közös.
33/34 valasz88 válasza:
az ilyen anyagi függések soha nem vezetnek jóra...
34/34 anonim válasza:
Engem mikor kell támogat a párom, és én is őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!