Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon tisztességtelen a...

Ez nagyon tisztességtelen a nővéremmel szemben?

Figyelt kérdés

A barátjáról álmodozok néha.

Amikor meg átjön a nővéremhez és hárman nézzük a tv-t a kanapén akkor rádőlök a vállára.

2011. aug. 31. 17:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
2011. szept. 1. 13:49
 32/34 anonim ***** válasza:

több mint 10 év korkülönbség???:O ez gáz...jó akkor mondjuk nem,ha a fiatalabbik tag mondjuk minimum 22 éves,de így!Ha a nővéred barátja még rád is mozdulna meg is vádolhatnák pedofíliával simán,főleg hogy még messze vagy a 18-tól...

egyébként ez már alapból nem jó ötlet,h pont a nvéred pasiját szemelted ki,még az is gáz lenne,ha a legjobb barátnődét.megértem,hogy a korodbeli fiúk nem tetszenek ezzel én is ugyanígy vagyok,de akkor csinálj vmi mást!(mondanám h menj el kondi terembe,mert ott ugye akad egy pár jobb pasi,de neked még miért kéne kondizni 13 évesen...)

25L

2011. szept. 1. 20:49
 33/34 anonim ***** válasza:
71%

Jajj, olyan sok érdekes felfogású ember van. Nekem 3 nővérem van, jóval idősebbek nálam, én lettem a kis negyedik húg. Mind a hárman hazacipelték a pasijukat, és volt amikor "beleszerettem" nővérem barátjába. És jajj, de nagy tragédia. Kis hülyegyerekként róla álmodoztam, főleg hogy ő is húgaként tekintett rám, folyton vitt mindenhova, együtt néztünk meccset, "verekedtünk" meg minden, aztán ez van. Voltam én is kb 12 éves. 12 évesen még nem biztos, hogy felfogja valaki ennek a súlyát. Csak én is egyből megláttam benne a férfit(ő volt olyan 25 éves akkor),az volt talán az első olyan férfi az életemben, aki nem vérszerinti családtag volt. A gyerekek meg bárkibe beleesnek... Aztán meg mikor elkezdtem pasizni eszembe se jutott a sógorom, ma meg már csak röhögök rajta, hogy tesóm férje, a keresztgyerekeim apja valaha nekem bejött :D

na, nagy ribancság :D

2011. szept. 1. 20:54
 34/34 anonim ***** válasza:
ez mondjuk eszembe sem jutott,mindezek ellenére nagy igazságot mondott az előző...gyerek vagy még!
2011. szept. 1. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!