Ez nagyon tisztességtelen a nővéremmel szemben?
Figyelt kérdés
A barátjáról álmodozok néha.
Amikor meg átjön a nővéremhez és hárman nézzük a tv-t a kanapén akkor rádőlök a vállára.
2011. aug. 31. 17:52
11/34 A kérdező kommentje:
Miért ne legyek vele?
Amúgy se lehetne belőle semmi a korkülönbség miatt.
2011. aug. 31. 18:01
12/34 anonim válasza:
Igen ,tisztségtelen vagy ! Te sem örülnél fordított helyzetben . Szerintem ha együtt vannak kerüld el őket és tereld el a saját figyelmed netán kérd meg őket hogy mutassanak be egy másik fiúnak !
13/34 anonim válasza:
ez nem tisztességtelen hanem UNDÓRITÓ
ha az én húgom lennél addig vernélek amíg vízért nem kiabálsz!!! te ribanc!!! szánalmas pics@ vagy nem más!
a nővéred pasijára szorulsz??? remélem meg tudja a nővéred és a szüleid te neveletlen dög !!!
15/34 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. Tanuld meg hol a határ és ha tudod magadról h ilyen érzéseid vannak akkor ne legyetek olyan sokat hármasban. Kerüld. De ez gáz h nem csak álmodozol hanem próbálsz kontaktust is teremteni vele =S
16/34 A kérdező kommentje:
"hány éves vagy??és ő?"
Én 13, a nővérem 16, a barátja meg 24.
2011. aug. 31. 18:05
17/34 anonim válasza:
Nem érted. (: Lehetsz vele/velük, de ne úgyhogy pl. rádőlsz a vállára. Vannak határok is. Ráadásul a nővéredről van szó. Meg ez amúgy sem szép dolog, ha másnak párja van, főleg hogy így érzel iránta. Biztos fogsz találni valaki mást is, aki szabad! ;)
18/34 anonim válasza:
Ha tetszik, azzal nincs baj, ha nem akarsz továbbmenni. Majd lesz barátod, és akkor másképp gondolod majd.
19/34 anonim válasza:
az utolsó 2 válaszolóval egyetértek.de a többi most miért kell le ribancozni?nem választhatja meg hogy kibe lesz szerelmes/tetszik neki..-.-" és ha valakinek tetszik egy illető nem olyan könnyű hogy elbújjon a házban stb..
20/34 anonim válasza:
vagyis ha tetszik valaki mindig a közelében akarunk lenni ez így van.* előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!