Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elköltözhetek otthonról 16...

Elköltözhetek otthonról 16 évesen?

Figyelt kérdés
Mik a feltételei a gyámhatóságnak ha elszeretnék költözni?
2011. aug. 31. 17:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én tényleg átgondoltam ezt az egészet,egyszerűen nem megy az együttélés,se nekem sem nekik,nem tudok ilyen ellenséges környezetben élni...
2011. aug. 31. 17:23
 12/16 A kérdező kommentje:
ő befogad engem,erről nincs kétség...csak a gyámhatóságnak kell beleegyeznie a szüleimnek nem...
2011. aug. 31. 17:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem is kidobtak 16 évesen otthonról. Csak engem nem ráncigáltak vissza. Én az akkori barátomhoz költöztem, a szüleim nem is kerestek. Fél év után kerestek csak meg, hogy költözzek vissza.

Szóval meg lehet csinálni.

Viszont tényleg érdemes elgondolkozni, hogy biztosan ez-e a legjobb döntés.

2011. aug. 31. 17:26
 14/16 A kérdező kommentje:
hidd el tényleg ez lenne a legmegfelelőbb mindenkinek...
2011. aug. 31. 17:34
 15/16 A kérdező kommentje:
miután a barátodhoz költöztél jártál suliba meg minden?a szülei mit szóltak rá?
2011. aug. 31. 17:37
 16/16 nattias válasza:
de viszont ha vernek folyamatosan és lelki terrorban tartanak és eltiltanak egy csajtól vagy pasitól mert nem gazdag de addig együtt laktatok és a pasi is segítettet mindenben és a család már csak papíron van együtt akkor viszont engedik mert rengeteg rendőrségi ügy volt csak mert az én helyzetem most ilyen a párommal szóval el tudom onnan hozni mert az új törvény szerinte 16-ól büntetendő nem tanköteles így ha pl én a barátja el hozhatom onnan mert elég sok érv mellettem szól mert azzal fenyegetik h amikor veszekedtünk azt fel vették ez az új PTK szerint (polgári törvény könyv) személyi jogok meg sértése és van mellette 2 rágalmazás és ami még a családba volt h apuka és anyuka is meg verte nem egyszer a lányt és a lányt lelkileg úgy tartják terrorban hogy fenyegetik ha nem szakít velem engem fel jelentenek de nem tudnak mivel!!! így elhozhatom onnan van munkám lakásom és nincs tartozásom sehova! és mielőtt bárki írná h a mi hibánk laktunk külön 9 hónapot és 1 kis vita nem volt a szüleihez költöztünk és már is véget akarnak vetni neki!!!
2014. szept. 12. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!