Ez nem túlzás kicsit?
A páromnak van egy eléggé súlyos beteg unokaöccse. Bármilyen fertőzéstől óvni kell, mert életveszélyes lehet számára egy egyszerű hűlés is...
Múlt héten együtt játszottak a gyerekek (a szülők testvérének a gyerekei)...mikor hazamentek, mindhárom gyerek beteg lett. Azóta a súlyosan beteg kislány szülei nem állnak szóba a másik két gyerek szüleivel, mert őket okolják, azt mondták többet látni sem akarják őket.
Megkérdezték a véleményemet, várták a visszajelzést. (Én pszichológus vagyok, foglalkoztam a fiúcskával). Szerintem nagyon túl van reagálva a dolog, a fiúnak nem lett komolyabb baja, szerencsére. A másik dolog, hogy ennyire nem óvhatják a társaságtól mert a 9 éves kisfiúnak már így sincs egyetlen barátja sem, első osztályos most lesz.
Nem akartam belefolyni a vitába, ezért hümmögtem inkább. Főleg mert a másik két gyerek szüleivel is jóban vagyok.
Harom gyerek egyszerre lett beteg?
Mi a garancia arra, hogy nem a kisfiutol kaptak meg a betegseget a ket kislany?
Biztos jó kiugrálták magukat és meghültek.a szülő feladata, hogy vigyázzon a gyerekére.Ha nem lett a kisfiunak komolyabb baja, akkor akkor ez egy jó példa lehet a szülőknek,arra hogy ne féltsék annyira a társaságtól.
Szerintem okosan tetted, hogy adtál véleményt!
15.54 vagyok.
Azt tetted jól, hogy nem adtál véleményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!