Ha egy felnőtt ember 8-10ezer Ftot ad a havi rezsibe, az sok, kevés, elfogadható? És ebben minden benne van, kaja, számlák, tisztálkodó/tisztító szerek stb.
Mindegy is mert ma jól összevesztem vele. Annyit kértem tőle hogy menjen már el a postára csekkeket befizetni. A gyerek nem érzi jól magát,ne menjek én. Erre ő határozottan elutasította.
Erre felment a pumpa,és mondtam hogy haza lehet menni. Ő jött nekem a nagyképű szöveggel hogy nincs ő megijedve,megtud élni a pénzéből. Nagyon kíváncsi vagyok rá,főleg hogy jön a tél. De nem érdekel,a hétvégén megy.
Miért te mennyit kapsz a gyes alatt, 800ezer forintot? Nem.
akkor meg mit kapálózol? Férjed el fogja intézni, ha már túl megy minden határon, ne politizálj otthon, elég neki a munkahelyén politizálni minden percben, ne kelljen erre hazamennie.
Mit kéne mondania az apjának, hogy néha meglátogatlak a blaha aluljáróban mert az asszonynak nem tetszel?
Írhatsz te nekem bármit kedves 55%os,nem hat meg. Lennél csak te a helyemben,a férjem egész nap dolgozik nekem kell elviselni. Azt a pénzt amit ráköltök inkább költöm a gyerekre. Nem tudom mit csinál azzal a 20000fttal ami nála marad. Nem mindegy hogy 1kg kenyér elég másnapra is,vagy még aznap elfogy. Havi szinten sokat számít!
Egyébként is van hol laknia,van háza csak itt ragadt. Eljött megnézni a gyereket 1éve,azóta néz.
Tudod, Kérdező, én megértelek. Tényleg nagyon kevés.
DE!!! De ha a férjem így beszélni bármely szülőmről vagy a testvéremről, még ha ilyen helyzet is áll elő, hát ő repülne elsőként, az biztos!
Felesége az embernek lehet még (isten ne adja, hogy így legyen), de anyja-apja-testvére csak egy van! És ha majd x év múlva (isten ne adja) elváltok, akkor neki is csak az apja marad, akármilyen is annak a természete és lehetőségei!
Ezt nagyon gondold át...!
VAlószínűleg a férjed is tisztában van az apja dolgaival, de ha így nekitámadsz, és így viselkedsz, könnyen lehet, hogy te is pórul jársz!
Nem hinném hogy porul járok,és szerintem semmi sértőt nem mondtam!!!
Miért vagyok én köteles eltartani egy 57éves teljesen egészséges felnőtt férfit?! Miért nem dolgozik??? Egy munkahelyen sem tud megmaradni,pár nap/hétnél tovább. Etessél már te havi 10000ftból egy felnőtt férfit,úgy hogy még a száját is húzgálja. Ennyi erővel ideköltözhetne anyám is aki a belét kidolgozza minimálbérért. Ő tud a tűző napon 12órát dolgozni,nem jön a nyakunkra élősködni. Az após ráadásul lusta és flegma is. Beleköt a kajába,semmit nem akar segíteni. Ha valamit kérek tőle húzza a száját. Eleinte olyan is volt hogy a gyereknek szánt dolgokat megette,vagy ha édesanyám jött látogatóba szó nélkül megette amit hozott.
És igen is ha nem lenne itt több jutna mindenből,van háza ő mondta nagyképűen hogy meg tud élni a pénzéből. Majd kíváncsi leszek! De mindegy mert hétvégén megy,és a párom nem ellenkezik. Már nála is betelt a pohár,csak nem szólt.
Remélem sikerült este a férjeddel ezt tisztázni.
ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha a férjem, vagy az én szüleim egy fillért nem keresnének, akkor is eltartanám őket. arról nem is beszélve, hogy a férjed dolgozik jelenleg, ő hozza a nagyobb pénzt, tehát ő tartja el. ehhez pedig minden joga meg van.
tudod... erről szól a szeretet és a család. értem én, hogy te úgy érzed, hogy kihasználnak, és valószínűleg úgy is van, de ezt NYUGODT hangnemben, és nem az apóst támadva adtad elő - remélem - a férjednek.
én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy velem mi lesz öreg koromban, ha megélem. még annyi nyugdíjunk sem lesz, mint a szüleinknek, teljesen rá leszünk a gyerekeinkre utalva. és ők majd mit fognak a fejünkhöz vágni? hogy kihasználjuk őket és az unokáinktól vesszük el a pénzt. mondhatod, hogy akkor elmész dolgozni, de hova? 45-50 éves embert ma sem vesznek fel már szívesen, a jövőben sem akarnak majd. én látom, hogy apám 55 évesen mit küszködik, hogy megbízásai legyenek. szóval ne csodáld, ha ugyanezt fogod a gyerekedtől megkapni idősen... hiszen majd a te mentalitásodat látva fog felnőni, és még ha sosem fogod ezt őelőtte produkálni, akkoris az alapnevelésedben benne lesz.
szép reményeket kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!