Egyetemista leszek, borzasztóan fog hiányozni a családom és az otthonom. Lehet ezt valahogy enyhíteni?
Az otthonomtól 220 km-re kerülök egyetemre, albérletbe. Imádom a családomat, a lakásunkat és a városomat is. Viszont tanulmányaim miatt muszáj "kitörnöm" onnan, és mindenképpen ilyen messzire el kellett jönnöm ahhoz, hogy azt tanuljam, amit szeretnék.
Tudom hogy nagyon-nagyon fog hiányozni a család, a szobák, az esti beszélgetések egy kakaó mellett anyuval, minden... Oké persze sok hétvégén haza fogok járni, de akkor is...
Valami tipp honvágy ellen?
Szia!
3. évemet kezdem a családomtól 230 km-re az egyetemen. Nálunk is megszokott volt, hogy suli után anyuval megbeszéltük a napot, a család mindig együtt vacsorázott, stb, szóval megértem a félelmedet. De hidd el, az elején erre időm se volt gondolni, a beilleszkedés, berendezkedés, az egyetem le fog kötni, valamint az új város felfedezése. Szóval ne aggódj, ott lesz a nyári szünet, a vizsgaidőszak, szünetek,rengeteget lehetsz otthon is!
Szia!
Végülis jobban viselem, mint gondoltam, hét közben tényleg jól elvagyok, a sok program leköti a figyelmemet, sokat csavargok a városban is, szóval nem rossz itt lenni. :) Csak a vasárnap estéket nem szeretem, amikor csomagolni kell és visszaindulni, utálok eljönni otthonról, de aztán hamar visszarázódom az egyetemi életbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!