Most szalasztom el életem szerelmét? Tanácstalan vagyok.
Valamivel több, mint két éves boldog párkapcsolatban élek. A párommal nagyon különböző személyiségek vagyunk, de jól kiegészítjük egymást, és azért van elég közös pont is az életünkben. A szex nemcsak fantasztikus, de eddig egyre jobb és jobb lett. Az összes ismerősöm irigyli, hogy milyen "jó csajom van." Amikor együtt vagyunk, nagyon jól érzem magam vele. Ő az első komolyabb barátnőm, és el tudom vele képzelni a hátralevő életemet.
Ezért sokkolt, amikor nemrég egy házibuliban, ahová véletlenül a barátnőm nélkül mentem (ő is meg volt hívva, csak pont közbejött neki valami családi ügy) enyhe alkoholos befolyásoltság alatt elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, és valami elképesztő kölcsönös vonzalom támadt fel bennünk. Azon kezdtünk beszélgetni, hogy milyen hasonló problémáink vannak a párkapcsolatunkban (az övé 3 éves), aztán szép lassan kiderült, hogy szinte minden hobbink, zenei/filmes ízlésünk, vágyunk, célunk közös. És igen, hozzá kell tennem, hogy teljesen más módon, de ő is rendkívül vonzó külsővel bír.
Szó szót követett, és mire felocsúdtam, már szorosan ölelkezve beszélgettünk és simogattuk egymást, és az éjszaka hátralevő részét egymás karjaiban töltöttük (szigorúan vett megcsalásra alkalmas cselekedetek nélkül, mert csók vagy még több egyikünk lelkiismeretével se lett volna összeegyeztethető).
Persze ezek után néhányszor teljesen józanul is nekiálltunk megbeszélni, hogy mi történt, és hogyan tovább, de minden kísérletünk úgy végződött, hogy iszonyatosan elszégyelltük magunkat, tudatosítottuk magunkban, hogy nem szabad, de a hosszú ölelések/puszik/érintések/stb. nem maradtak el.
Az első gondolatunk az volt, hogy az eddigi párkapcsolatainkból mindenképp ki kell szállni. De a gyakorlatban ez nem bizonyult olyan egyszerűnek. Hamar kiderült, hogy egyikünk se képes szakítani a párjával, mert ő is szereti a barátját, és én is a barátnőmet. Hogy iránta mit érzek, azt még megfogalmazni se igazán tudom. Azóta rendszeresen beszélgetünk, és a közös baráti társaság miatt a közeljövőben személyesen is sokszor fogunk találkozni.
Közel egy hónapja nem bírok rendesen enni és aludni, ha nem koncentrálok erősen valami másra, folyamatosan ezen rágódom. Létezik, hogy szívből, viszonzottan szeressek egy csodálatos nőt, és közben plátóian szerelmes legyek egy másikba? Volt valakinek hasonló élménye? Mi lett a vége? Mi lehet a vége? 22f
(bocs, hogy hosszúra sikerült, de nem tudom rövidebben elmondani. köszönöm, ha végigolvastad, ha pedig még valami tanácsod is van, lekötelezel :)
ah először nem akartam elolvasni a kérdést, mert mondom milyen hosszú, aztán beleolvastam és nem bírtam abbahagyni.. nagyon megérintett:)
Én azt mondom, hogy még nagyon fiatal vagy, senki mellett nem kell elkötelezned magad és szerintem a párkapcsolatod ezek után már nem lenne olyan mély és igazi..
Ezzel a lánnyal megtaláltátok egymásban azt, ami hiányzott eddig, de nem tudhatod, hogy itt később nem lennének e más hiányosságok.
Mégis mivel én voltam hasonló helyzetben azt mondom, ha ilyen erősen érzel iránta akkor ne szalaszd el. Mert lehet később nagyon bánni fogod és csak kérdezgeted majd magadtól, hogy mi lett volna ha..?
Sokan nem merik feladni a nyugodt, biztos párkapcsolatukat egy új mindent elsöprőnek ígérkezőért. Ez néha jó,néha nagyon rossz döntés.
Először is, nagyon szépen írsz mindkét lányról, az mindképpen dicsérendő dolog... és az is, hogy nemcsak magadra gondolsz.
Innen meg... sajnos nem látok sem az agyadba, sem a lelkedbe, így még csak tanácsot sem tudok adni, mert nem tudni, hogy a tiltott gyümölcs varázsa, az alkohol/nyár, az új mennyire játszott bele abba, hogy most kicsit lángra lobbantál. Talán annyit tanácsolnék, hogy próbáéj meg ne találkozni vele mondjuk még egy hónapig, tölts sok időt a barátnőddel... akkor talán ki fog kristályosodni, hogy csak egy szép kaland volt, vagy többet jelent neked...
(egyébként úgy tartom, hogy szerelemmel két embert nem szerethet egyszerre az ember... az egyiküket mképp jobban szereted vmivel... most már csak azt kellene kiderítenu, hogy melyiket... ha a barátnődet úgy érzed, már nem szereted, sajnálatból/megszokásból ne maradj vele, még ha nem is jössz össze a másikkal...)
Tényleg várj egy kicsit, míg letisztul, hogy fellángolás-e, mert ha az, és kiszállsz a mostaniból, nagyon meg fogod bánni!
Kívánom, hogy jól dönts, és boldog légy!
21L
Szia! Én is azt tanácsolom neked, amit már az egyik válaszoló írt, még pedig azt, hogy menj el egy időre! Ne találkozz, ne beszélj telefonon egyik csajjal se, hidd el utána tisztábban fogsz látni. Amikor az ember kicsit távolabb van az otthonától, a szerettei nélkül jobban átlátja a dolgokat és ami itthon nagy fejtörést okozott, az egyszerűbbnek fog tűnni.
Az én véleményem a problémádról:
Értelmes srácnak látszol, kérlek, ne csald meg a jelenlegi barátnődet! Ő nem érdemli meg! Másrészt nagy valószínűséggel utána meg is bánnád. Nem biztos, hogy az új a jobb! Írják itt páran, hogy az egy dolog hogy biztos a kapcsolatod... hát azért nem mindegy ám, mert láttunk már sok olyat hogy kilpett a biztos kapcsolatból utána összeveszett az újjal...
Azt írtad, boldog párkapcsolatod van, kiegészítitek egymást, a szex fantasztikus, jól érzed magad a társaságában... kell ennél több? Légy okos!
Gondolj bele, akarod te ilyen helyzetbe hozni a barátnődet? Ott van melletted szívvel-lélekkel, szeret és mégcsak azt sem tudja, hogy te fontolgatod egy másik lánnyal a jövőt. Én nagyon átvertnek érezném magam, ha a párom komolyan gondolkozna azon, hogy elhagyjon egy másikért, és ez már egy hónapja folyna.
Mi megbeszéltük a párommal, hogy bármilyen hasonlónemű probléma adódik bármelyikünk részéről elmondjuk a másiknak... Nem akarom átverni, és ő se engem.
"Azon kezdtünk beszélgetni, hogy milyen hasonló problémáink vannak a párkapcsolatunkban"
Ezek szerint vannak Téged allandoan foglalkoztató problémák a párkapcsolatodban. Mik azok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!