Mit tennétek ilyen helyzetben? Hogyan tovább?
Férjemmel pár hónapja nem a legjobb a kapcsolatunk,ellaposodott,unalmas lett szóval nem is tudom.
Sokszor nem vagyok boldog és már a legapróbb dolgokon is képesek vagyunk vitázni.Gondolkodom a váláson,de nem vagyok benne biztos hogy ez a legjobb megoldás.
Van egy 2 és fél éves fiunk aki imádja az apját,ha nem látná napokig nem is tudom mi lenne.A férjem nem is tud hová menni ha szétmegyünk,mert ha kifizeti a gyerektartást és a hitelt ami a nevén van nem tud megélni egyedül.Ráadásul olyan fusztráló,hogy ha tényleg elválunk,nem igy gondoltam annó.
Van aki járt párterápián,van értelme?
Rendbe lehet hozni egy már akadozó kapcsolatot?
rendbe,cssak akarni kell mind2 félnek.
mi úgy oldottuk meg, hogy megállapodást kötöttünk. belefoglaltuk azokat a dolgokat,amikre figyelni kell,hogy a másik jól érezze magát. tartjuk magunkat hozzá és vissza is állt a régi helyzet
A párterápia sem működik,ha nem vagytok hajlandó változtatni magatokon. Hiszem,hogy amit ketten rontotok el, ketten tudjátok rendbe tenni.
Nekünk egy éve volt egy elég komoly megbillenésünk. Nem telt el úgy nap,hogy ne ugrottunk volna össze valamin. Egyet tudtunk, szeretjük a másikat és valahogy meg kell oldani, hiszen babát terveztünk.
A nagy beszélgetés 6!! órásra sikerült. Elmondtuk,hogy kiben mi a baj, min kellene változtatni stb. Persze ehhez az kellett,hogy mindketten akarjuk. Mert ha az egyik már nem akarja, akkor a másik nem sok mindent tud egyedül tenni.
Nekünk bevált. Hihetetlen jó volt látni még magamon,hogy hogy le tudom vetkőzni a rossz tulajdonságaimat, ha igazán akarom. Ahogy őt is tök jó volt látni napról-napra,hogy változik. Kb. két hét után ugyanolyan lánggal égtünk,mint a kapcsolatunk elején. Észrevettük,hogy imádunk együtt lenni. A szex is jobb lett, mivel nyugodtabbak voltunk, nem volt vita, feszültség.
Most első babánkat várjuk. Azóta is minden ok. Már annyira megszoktuk a változást,hogy természetesen jön mindkettőnkből!:) Már nem kell odafigyelni magunkra!
Igen az anyagiak miatt is stresszelünk és emiatt van sok vita.Nagyinál szokott lenni a gyerek amikor csak "kell",de eddig ez nem volt elég sajnos.Nem akarok vele lenni ilyenkor,inkább magányra vágyom.
Nem tudom mikor és hol romlott ez el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!