Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszi figyelembe a...

Miért nem veszi figyelembe a pozitívumaimat?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, Apukám mindenbe ami velem kapcsolatos a rosszat látja:

pl.: az összes barátom, barátnőmet legyökerezi

ha rossz jegyet szedek be akkor jól lecsesz

nem egy versenyen lettem helyezett és nem érdekli

ha rajzolok akkor le szemétezi a rajzom

több ilyen eset

a fodrászt, új ruhákat hülyeségnek tartja

ha rajta múlna akkor 2 hetente váltanék ruhát és ez is melegítő nadrág lenne

az ízlésemet kifikázza (ruhák)

van egy macskám és úgy hívja, hogy "rühes dög" amikor semmi baja és szerintem gyönyörű, de neki nem tetszik szerintetek: [link]

2011. aug. 29. 22:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hat nagyon sajnallak.. :-( 1 evvel fiatalabb vagyok nalad...en jol kijovok a szuleimmel.probalj apukaddal beszelni vagy valamit csinalj,esetleg szolj anyukadnak,h segitsen..sok sikert..es a cica ari :))
2011. aug. 29. 23:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Az ilyen fásult ember elől tényleg csak elmenekülni lehet. Amig otthon laksz is kerüld a társaságát, amennyire csak lehet.

Valószinű komoly lelki sérült az apukád sajnos. Talán a munkahelye miatt vált ilyenné..meglehet, hogy az ottani problémák miatt van kiégve és rajtad vezeti le a feszültségét. Esetleg ő is ezt látta a szüleitől, igy bántak vele..:(

Fel a fejjel, bizonyára szerethető lány vagy. Itt nyilvánvalóan apukáddal vannak problémák, nem ártana elcsalni valahogyan pszichológushoz. Esetleg beszéljétek meg anyukádddal és vegyétek rá valahogyan.

A cicád meg valóban nagyon aranyos. Az én cicám is pont ilyen mintázatú :)

2011. szept. 2. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!