Titeket hány ember és kik szoktak felköszönteni névnapotok alkalmából?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 20:54
11/16 anonim válasza:
Akkor Neked, kedves névváltoztató, kombinált név- és születésnapot. A keresztnév változtatással nem értek egyet, de magánügy. Talán olyan csúnya neved volt (Auguszta vagy Klotild.)? Az én nevezetes nevem sem tetszik nekem, de eszembe nem jutott megváltoztatni. Igaz, hogy a fiam már ne azt kapta. Van egy - egyébként kedves - ismerősöm, aki, amikor Magyarországon az a "digózós" hullám volt, Ritára változtatta a nevét, mert alliterált R-rel kezdődő családnevükkel. Az édesanyja átállt, de az édesapjának haláláig (mármint az édesapja haláláig) Mari maradt.
12/16 anonim válasza:
engem úgy 4-5 ember,de kapni nem igazan szoktam,mondjuk 27 éves vagyok,meg nem várom el hogy vegyenek bármit is.
13/16 anonim válasza:
engem a szüleim,rokonok és a barátok szoktak általában:D
de van akit a munkahelyén vagy a suliba stb.
14/16 anonim válasza:
A nagy örömmámorban ne feledkezzünk el a nyelvtanról sem: Hol? SULIBAN!
Köszöntötte már valaki az Emmákat? Ha nem, akkor elsőnek én! Nem túl gyakori név, de azért előfordul. Sok Boldogságot!
15/16 anonim válasza:
Engem a szuk csaladomon es a baratomon kivul senki, plane, mert egy napon van a szulinapommal.
16/16 anonim válasza:
Apám,anyám,és a nagymamám.Ezen kivül más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!