Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség, született sumákoló...

Segítség, született sumákoló a párom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár éve még okos voltam. Elhagytam, mert sorozatosan nem mondott igazat-de éveken át-EGYETLEN bizonyos dolog kapcsán. Azt hittem, az alapprobléma ez a dolog, így mivel szerettem, és könyörgött, visszaköltöztem hozzá, amikor a problémát látványosan megoldotta. Na ez volt életem legostobább döntése. Még mindig szerettem, ezért felmondtam a külföldi stabil munkámat. Nem telt el több pár hónapnál, mire kiderült, nem CSAK abban a dologban hazudott anno, hanem mindenben, és még most is: rengeteg dolog derült ki róla. Szerető. (Ettől a hírtől összeomlottam..) Titkolt barátok, akik engem ugyan sosem láttak, mert a párom nem akar bemutatni nekik évek óta, viszont remekül tud szidni előttük. Olyan, mintha neki szüksége lenne egy tőlem különváló életre, általam ismeretlen szereplőkkel, emberekkel, haverokkal, nőzésekkel, de azzal a biztonságtudattal, hogy én itt vagyok neki. Abszolúte elnyomásban vagyok, ugrik nekik, ha valami bajuk van- de ezt nem válallja be előttem, hazudik valamit, hogy hová kell mennie. Pedig én soha életemben nem bántottam, nem fúrtam egyik cimboráját sem- nem is ismerem őket.

Hazudik olyan jelentéktelen dolgokban is, hogy pl hol vett egy doboz bonbont. Nem kérdezem tőle, mégis elmondja, innen,a közértből van. Aztán kiderül, hogy az apjától kapta. MIÉRT??? Beteg az ilyen ember???

Nem nyílik meg nekem, bármennyire igyekszem, talán azért, mert ha hagyná magát kiismerni, akkor nem lehetnének kerülő útjai...? A társalgásunk arra korlátozódik, hogy mit főzzek aznap... A lelki életét a barátaival éli, én meg senkivel.

Nem, nem jönnék vissza hozzá, ha megint módomban állna elhagyni őt. De nem keresek annyit, hogy kibéreljek valahol egy lakást, sem annyit, hogy megint külföldre költözzem. Majdnem 10 évig vak és naív voltam, de mit tegyek??? Mindjárt 40 leszek, és itt állok a semmi közepén.

2009. ápr. 18. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lehet a helyzeted, de valamilyen úton el kéne őt hagynod, teljesen kettős életet él, ebből nem is biztos, hogy ki tud mászni, de ahogy szavaidból kiveszem, eszébe sem jut. Adj esélyt magadnak a boldogságra, neked is egy életed van, egy igazi társra lenne szükséged, aki többre tart, mint (bocsánat) cselédnek.
2009. ápr. 18. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Szüleidhez nem tudsz elköltözni? Egy biztos: vannak folyamatosan hazudozó emberek, az ilyesmi betegség, és az ilyen embernek fel sem tűnik, hogy hazudik, mert mindenkinek hazudik, egész életében ezt csinálta, és semmi baja nem származott ebből! Esetleg megpróbálhatod a saját fegyverével legyőzni: hazudj neki te is, mindenről mindenfélét, akár a legnyilvánvalóbb dolgokkal kapcsolatban is! Viszont ahogy módod nyílik rá, taposd el, ahogy egy mocskos FÉRGET illik!
2009. ápr. 18. 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégha nehéz is lesz minden képp hgyd el őt,ennyivel tartozol magadnak.Nem tisztel ennyi év óta hülyének(bocs)néz.Annyit érdemel,hogy magára maradjon.Aztán majd rá döbben...
2009. ápr. 18. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem légy most te is kicsit sumák. Na nem úgy , mint Ő!

Megoldható lenne, hogy havonta félre tégy valamennyi pénzt úgy, hogy Ő ne tudjon róla??? Ha nehezen megy mondhatod azt, hogy vettél új ruhákat, közben meg turizol valami újszerűt a hitelesség kedvéért!

Ja, hogy miért spórolj? Azért, hogy ki tudj menni újra!

Addig vagy jó helyen, ameddig távol vagy tőle, mert nincs akkora kísértés! Nekem bejött, így tudtam megszabadulni életem nagy szerelmétől, aki szerencsétlenségemre egy agresszív majom volt!

A szüleid nem tudnak támogatni anyagilag? Szép lassan visszaadnád nekik a pénzt, ha már kint dolgoznál!

Szerintem a legrosszabb, amit tehetsz, hogy mellette maradsz, minden sumákolás és közömbösség ellenére!

Ne vedd el magadtól a lehetőséget, mert jár Neked a boldogság!

Sok szerencsét! Ja, és ne félj! ;)

2009. ápr. 18. 21:03
 5/11 A kérdező kommentje:

..aránylag jól éltem, felépítettem magam a visszaköltözés előtt. Most nullán vagyok, sok mindent finanszíroztam neki, igaz, a kapcsolatunk elején meg ő nekem, én nem éreztem tehernek, hogy amikor nekem volt-akkor én viseltem a költségeket. Most nagyon komoly mínuszaim lettek, ami nehezíti a helyzetemet, itt, Magyarországon. A baj az, hogy ha megpróbálok beszélni vele erről, akkor támad, pedig békés vagyok. (Talán ez a legjobb védekezés számára, mivel tudja, igazam van...)

Ilyenkor agresszív, ugyan nem velem (velem csak ordít, ha sarokba szorítom, ezért erről leszoktam), de van két vizslája, velük szörnyen bánik ilyenkor. A sajátomként szeretem őket, megszakad a szívem, nélkülük nem mennék el innen- de ez újabb nehézség.

Gyakorlatilag több, mint 8 évig átvert, és olyan tökéletesen csinálta, hogy nem gyanakodtam. (Bár ki tud gyanakvással a szívében élni..:()

2009. ápr. 18. 21:04
 6/11 A kérdező kommentje:

A szüleim nem tudnak támogatni, sem az ismerőseim. A titkos spórolás jó ötlet, de havi 10ezrével sosem fogok tudni félretenni annyit, hogy lépni tudjak. Ezen a környéken nincs normális munka, csak nem normális, pedig nívós hivatásom van. ...lenne, ha el tudnék helyezkedni a szakmámban, de azt szinte csak Pesten lehet.. :(

Olyan jó, hogy írtok! :) Már elmondani is jól esett, és tényleg nincs senki, akivel megbeszélhetném.

2009. ápr. 18. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

21:03-as vagyok!

Ha elmennél mondjuk Bp-re dolgozni(az nem lenne akkora kiadás, mint külföld), akkor távol is lehetnél és össze is tudnád szedni magad anyagilag! A nem sürgős minuszokat ráérsz rendezni, ha már kint leszel és jól fogsz keresni!

Igazad van, itthon nagyon nehéz, én is megbántam, hogy hazajöttem...

Ha tényleg elhatárotzad magad, hogy el akarod hagyni, akkor nem szabad hagynod, hogy az anyagiak diktáljanak!

A kutyusokat is nagyon sajnálom. Ha jól csinálod a dolgokat kereshetsz nekik a neten szerető,jó gazdit, mert sajnos arra nincs garancia, hogy magaddal tudod őket vinni :(

Lehet kegyetlennek gondolsz, de nekem az a tapasztalatom, hogy ez csak így megy!

Nagyon drukkolok Neked!

Természetesen bármikor írhatsz, akár priviben is!

2009. ápr. 18. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem a helyzeted! Engem is átvert a párom egy bizonyos dologban, többször is, és elég jól csinálta (bár utólag gyanakodhattam volna), simán a szemembe hazudott... Kapott új esélyt, de majd minden nap felemlegetődik a téma... Néha még mindig rettegésben élek, félek, hogy mi van, ha újra...
2009. ápr. 18. 22:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az.Ha nincs bizalom milyen a kapcsolat?Pocsék!
2009. ápr. 18. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szabadulj meg tole! Adjal el minel tobb cuccodat, es sporolj, hidd el sok kicsi sokra megy. Gyerekrol nem irtal, tehat az gondolom nincs, igy konnyebb helyzetben vagy. Kepzeld meg lennenek ok is 1-2:)

Vallaljal el barmilyen mas munkat meg a mostani mellett, es irany! Hagyd ott, ne eljel tovabbra egy bohoccal.

2009. ápr. 19. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!