Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves hölgyek! Mitől férfi...

Kedves hölgyek! Mitől férfi egy férfi számotokra és mitől ábrándultok ki belőle?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 19:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
jaj, NEM egyszemélyes Showder Klub, bocsi :)
2011. aug. 29. 19:44
 12/22 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:42

Ok ez rendben!És te úgy gondolod ezt olyan egyszerű megvalósítani?

2011. aug. 29. 19:44
 13/22 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy nekem nőként sikerül. Nem nehéz, az ember eredendően ismeri a határokat, csak sokan nem szeretik betartani, akkor jönnek a viták az élettárssal.

De ismerek olyanokat, akiknél működik, szüleimnél 27 éve.

2011. aug. 29. 19:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az igazi férfi: Arany közép út. Tehát kedves, de nem túl érzelgős, figyel rám, de nem lóg folyton a nyakamon, van humora, de ha kell tud komoly is lenni. Nem érdekel, hogy szeret-e az állatokat, a lényeg, hogy engem szeressen. Éreztesse, hogy nő vagyok és ne csak addig amíg ágyba nem visz. Ha veszekszünk ne ordítsa le a fejemet, ne beszéljen velem úgy mint egy kutyával és soha ne emeljen rám kezet. És még valami ami nem utolsó szempont. Most felszínes leszek sokak szerint, de igen is a külső ami megfog. Nincs ideálom, ha ránézek valakire akkor vagy vonzódom hozzá vagy nem. Nem kell szőke, kék szemű, 2 méteres, kigyúrt pasi akinek ferrarija van, mert nem a pénzét akarom szeretni hanem őt és ahhoz nem kell úgy kinéznie mint egy címlapon szereplő férfinak.
2011. aug. 29. 19:46
 15/22 anonim ***** válasza:
(de látom 19.46. ugyanerre gondolt mint én, 19.42. :))
2011. aug. 29. 19:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Mitől férfi? Attól, ha intelligens, értelmes, ambíciós, kultúrált, vannak céljai, családcentrikus, igényes magára és a környezetére, stílusos, ápolt (nem büdös, nem koszos, nincs elnőve a haja, ízlésesen öltözködik, stb), nagyvonalú. És az sem hátrány, ha sportol, de ne vigye túlzásba (nem szeretem a kigyúrt állatokat).

Mi az, ami taszít? Ha buta, ostoba, lusta, nem értelmes, igénytelen, rendezetlen életet él, szülein élősködik, elhanyagolt, nagyképű, ízléstelen, és fukar (pl. első randin kifizettet egy gombóc fagyit), vagy saját magával szemben fukar.

2011. aug. 29. 19:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Így van és én találtam is ilyen férfit. Szerintem ez egyáltalán nem túlzás. Én is próbálom a legjobbat kihozni magamból és ha szeretem nem egyáltalán nem esik nehezemre. Nehogy már annyi megerőltető legyen, hogy udvaroljon, ha kell dobja be a humorát és emberként viselkedjen.
2011. aug. 29. 19:49
 18/22 anonim ***** válasza:

Talán a határozottság, a magabiztosság az egyik legfontosabb, hogy valamennyire biztonságban érezzem magam mellette, tudjam, hogy kiáll értem. Fontos még a jó humorérzék, a talpraesettség, megállja a helyét a világban, feltalálja magát a váratlan helyzetekben a lazaság, közvetlenség, hogy tudjon erőt mutatni a külvilág felé, viszont a családjával legyen kedves, szeretetreméltó, érzelmes, hűséges. Külsőleg ápolt, tiszta. Kiálljon magáért és értem, lehessen vele beszélgetni, odafigyeljen rám, legyen megértő és gondoskodó, odabújós.

Ez most így elég sok, de ezek inkább olyan hozzávetőleges dolgok. Nem lehet mindig mindenki a topon, nem várható el egy férfitől sem, hogy a nap minden pillanatában megfeleljen ezeknek a "követelményeknek", de jó, ha azért alapból hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.

Persze nem utolsó, sőt első szempont, hogy szeressen, mert hiába a legszuperebb pasi, ha nem én vagyok az esete. :)

Ami kiábrándító, ha ápolatlan, mosdatlan, bunkó, buta (nem az iskolai végzettségére célzok, hanem az alapvető intelligenciájára), élhetetlen, nyavalygós, nyuszi, visszahúzódó, túl érzelgős, finomkodó, a problémák elől megfutamodó, élősködő, hűtlen, figyelmetlen és ha nem törődik velem eleget.

Talán nagyjából ennyi. :D

2011. aug. 29. 20:01
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Még annyi, hogy a szélsőséges dolgokat nem szeretem: pl.: ne kelljen minden nap buliról bulira járni, de ne is üljünk állandóan otthon. Utálnám, ha sokat inna, de az is idegesít, ha mondjuk egy házibuliban már nekem is kellemetlen lenne meginni a kedvenc boromat, mert csúnyán nézne rám a kis ásványvizes pohara mögül, nem szeretném, ha nem lennének barátaink, de azt sem, hogy ha csak a haveroknak élne....

ma 20:01 voltam.

Mielőtt megkérdeznétek, igen, találtam ilyen pasit. :D

ma 20:01 voltam.

2011. aug. 29. 20:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Tehát összegezve, minden férfinak üzenve: arany középút, mindenben.

:)

2011. aug. 29. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!