Kedves hölgyek! Mitől férfi egy férfi számotokra és mitől ábrándultok ki belőle?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:42
Ok ez rendben!És te úgy gondolod ezt olyan egyszerű megvalósítani?
Én úgy gondolom, hogy nekem nőként sikerül. Nem nehéz, az ember eredendően ismeri a határokat, csak sokan nem szeretik betartani, akkor jönnek a viták az élettárssal.
De ismerek olyanokat, akiknél működik, szüleimnél 27 éve.
Mitől férfi? Attól, ha intelligens, értelmes, ambíciós, kultúrált, vannak céljai, családcentrikus, igényes magára és a környezetére, stílusos, ápolt (nem büdös, nem koszos, nincs elnőve a haja, ízlésesen öltözködik, stb), nagyvonalú. És az sem hátrány, ha sportol, de ne vigye túlzásba (nem szeretem a kigyúrt állatokat).
Mi az, ami taszít? Ha buta, ostoba, lusta, nem értelmes, igénytelen, rendezetlen életet él, szülein élősködik, elhanyagolt, nagyképű, ízléstelen, és fukar (pl. első randin kifizettet egy gombóc fagyit), vagy saját magával szemben fukar.
Talán a határozottság, a magabiztosság az egyik legfontosabb, hogy valamennyire biztonságban érezzem magam mellette, tudjam, hogy kiáll értem. Fontos még a jó humorérzék, a talpraesettség, megállja a helyét a világban, feltalálja magát a váratlan helyzetekben a lazaság, közvetlenség, hogy tudjon erőt mutatni a külvilág felé, viszont a családjával legyen kedves, szeretetreméltó, érzelmes, hűséges. Külsőleg ápolt, tiszta. Kiálljon magáért és értem, lehessen vele beszélgetni, odafigyeljen rám, legyen megértő és gondoskodó, odabújós.
Ez most így elég sok, de ezek inkább olyan hozzávetőleges dolgok. Nem lehet mindig mindenki a topon, nem várható el egy férfitől sem, hogy a nap minden pillanatában megfeleljen ezeknek a "követelményeknek", de jó, ha azért alapból hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.
Persze nem utolsó, sőt első szempont, hogy szeressen, mert hiába a legszuperebb pasi, ha nem én vagyok az esete. :)
Ami kiábrándító, ha ápolatlan, mosdatlan, bunkó, buta (nem az iskolai végzettségére célzok, hanem az alapvető intelligenciájára), élhetetlen, nyavalygós, nyuszi, visszahúzódó, túl érzelgős, finomkodó, a problémák elől megfutamodó, élősködő, hűtlen, figyelmetlen és ha nem törődik velem eleget.
Talán nagyjából ennyi. :D
Még annyi, hogy a szélsőséges dolgokat nem szeretem: pl.: ne kelljen minden nap buliról bulira járni, de ne is üljünk állandóan otthon. Utálnám, ha sokat inna, de az is idegesít, ha mondjuk egy házibuliban már nekem is kellemetlen lenne meginni a kedvenc boromat, mert csúnyán nézne rám a kis ásványvizes pohara mögül, nem szeretném, ha nem lennének barátaink, de azt sem, hogy ha csak a haveroknak élne....
ma 20:01 voltam.
Mielőtt megkérdeznétek, igen, találtam ilyen pasit. :D
ma 20:01 voltam.
Tehát összegezve, minden férfinak üzenve: arany középút, mindenben.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!