Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos volt a...

Szerintetek jogos volt a pofon amit adtam?

Figyelt kérdés

Egyik nap voltunk az IKEÁ-ban a barátom vicces kedvében volt és állandóan csipkedte a fenekemet, meg fogdosott, az egyik minta ágyra meg rálökött és gyorsan rámmászott, ezután adtam neki egy nagy pofont, azóta kicsit feszült a viszony

22/L

2011. aug. 29. 16:46
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Jogos volt. Persze az is számít, hogy mennyien voltak az áruházban és felfigyeltek-e a pofonra. Ha igen, az elég kínos lehetett mindkettőtök számára.
2011. aug. 30. 22:00
 32/36 anonim ***** válasza:

Jó, tegyük fel, hogy jogos volt, akkor is mit értél el vele? Neked kínos volt a "viccelődése", de az is, hogy pofozod a barátodat. Biztosan volt, aki meglátta, plusz ott vannak a kamerák, te is ugyanúgy lejárattad saját magad, mint ő téged.

Amúgy azóta szent a béke, vagy még mindig dedósat játszotok?

2011. aug. 31. 07:50
 33/36 anonim ***** válasza:
30%
Tetves kur@!!!!! Szerencséd, hogy nem az én csajom vagy, mert tőlem visszakaptad volna!!!!!
2011. aug. 31. 10:24
 34/36 ausonia ***** válasza:
48%

ma 10.24

nem fogod fel, hogy folyamatosan jelenteni fogják a trágár beszólásaidat?

2011. aug. 31. 10:40
 35/36 anonim ***** válasza:
46%

"Tetves kur@!!!!! Szerencséd, hogy nem az én csajom vagy, mert tőlem visszakaptad volna!!!!!"

te egy bunkó paraszt vagy. 1.lányokkal nem lehet így beszélni, 2.a barátja /lehet neki vicc volt/ közönségesen viselkedett,úgyhogy ne égesd magad.

én is adtam volna neki a helyedben egy pofont,lehet kicsit megalázó mások előtt,de tudja hogy így nem viselkedhet nyilvános helyen.;)

2011. aug. 31. 18:59
 36/36 anonim ***** válasza:
75%
Ha előtte figyelmeztetted, hogy mi fog következni, ha nem hagyja abba, akkor jogos volt. Aki felnőtt létére ilyen eszetlenül viselkedik, az megérdemli, hogy pofonvágják.
2011. szept. 2. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!