Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos volt a...

Szerintetek jogos volt a pofon amit adtam?

Figyelt kérdés

Egyik nap voltunk az IKEÁ-ban a barátom vicces kedvében volt és állandóan csipkedte a fenekemet, meg fogdosott, az egyik minta ágyra meg rálökött és gyorsan rámmászott, ezután adtam neki egy nagy pofont, azóta kicsit feszült a viszony

22/L

2011. aug. 29. 16:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
56%

Jól tetted. Én is megtettem volna. :)

22N

2011. aug. 29. 17:09
 22/36 anonim ***** válasza:
37%

A barátod úgy viselkedett, mint egy szellemi fogyatékos. Normális ember nem poénkodik így.

Viszont sajnos be kell látnod, hogy ő ennyire primitív gyogyós, nem fogja fel magától, hogy amit csinált az nem poén, hanem gusztustalan, illetlen és bunkó dolog. Nyilvános helyen ne viselkedjen úgy az ember, mint egy majom az állatkertben.

Úgyhogy nem is csodálkozok, hogy haragszik a pofon miatt, nem érti, miért kapta.

Nem is így kellett volna lereagálnod. Már hamarabb le kellett volna állítanod, rászólnod, nagyon határozottan, ha kell durvábban is, hogy tudja, neked ez nem vicces. Tényleg nem a pofon volt az egyetlen és legjobb megoldás.

2011. aug. 29. 17:10
 23/36 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező igazad volt!

Ki az a balek, aki egy áruházban ilyet csinál? Én is férfi vagyok, én is szoktam vicces kedvemben lenni, de könyörgöm, amit a te barátod csinált, az szimplán tahóság.

Szerintem mutasd meg ezt a kérdést neki, hogy egy kicsit magába szálljon a nagylegény.

28/F

2011. aug. 29. 18:04
 24/36 ausonia ***** válasza:
88%

17.04

szerintem inkább te lennél a szerencsés, ha valaha is lenne olyan lány,aki szóba áll veled...

hát, nem tudom,nehéz ügy.hirtelen nem tudtál mást csinálni,egyszeri reakció volt, oké.én talán nem ütöttem volna, na de ki tudja.maga a tette nem tahóság, csak az, hogy nem vette észre, hogy enked mennyire kényelmetlen.biztos, hogy megfelelően lekommunikáltad számára(a pofon előtt), hogy nem tetszik a dolog?mert ha mondjuk te is nevetgéltél(még ha kínodban is),lehet azért nem fogta fel.mindenképp kérdezz rá, hogy ő hogy látja ezt.ha megbeszélitek, pár nap múlva már csak egy vicces emlék lesz.

2011. aug. 29. 18:09
 25/36 ava87 ***** válasza:
53%
A kedves párod egyszerűen közönséges, ha számára ez a vicces. Mondjuk pofozkodni is közönséges, én nem alacsonyodnék le a szintjére, de megértem a reakciódat.
2011. aug. 29. 18:10
 26/36 anonim ***** válasza:
58%

nem volt jogos! szted ez normális, hogy neki vicces kedve van, neked ez nem tetszik és felpofozod?? nem igaz, hogy nincs más olyan eszköz a kezedben, amivel meg tudtad volna oldani a dolgot. mondjuk egyszerűen ott hagyod. vagy hasonló!

majd rájössz, hogy akár tudat alatt is milyen nyomot hagytál benne, ne csodálkozz, ha majd neki nem tetszik vmi visszakapod..

2011. aug. 29. 19:34
 27/36 anonim ***** válasza:
63%
Az a baj, hogy azzal a pofonnal porig aláztad. Ő hülyeséget csinált, de hát pasiból van és nem akart rosszat. Eléred nála, hogy nem fog viccelődni sehogy. Láttam már ilyet, a végén a srác már a lányhoz se nyúlt. Azért lehet lazábban is kezelni.
2011. aug. 29. 19:42
 28/36 anonim ***** válasza:
62%
Rájöttem,hogy nem szabad az elsők közt válaszolni,mert akkor a parasztok lepontoznak.Most,hogy eltűntek,válaszolok. Igazad van még a barát
2011. aug. 29. 20:24
 29/36 anonim ***** válasza:
48%
folyt. barátodtól sem kell ezt a leégetést elviselned. Nem vagy te ribi...
2011. aug. 29. 20:25
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy nem volt "normális" akkor épp a barátod.. de azok se normálisak itt, akik szerint a pofon a megoldás...

nem hiába van egy döglött kapcsolat..

2011. aug. 29. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!