Egyik nap voltunk az IKEÁ-ban a barátom vicces kedvében volt és állandóan csipkedte a fenekemet, meg fogdosott, az egyik minta ágyra meg rálökött és gyorsan rámmászott, ezután adtam neki egy nagy pofont, azóta kicsit feszült a viszony
öööö....nem!hülye vagy!Hülyéskedett,te meg felpofoztad!
2011. aug. 29. 16:48
2/36 anonim válasza:
Jól tetted ! Ne hagyd magad szerintem .
2011. aug. 29. 16:49
3/36 anonim válasza:
Szerintem jól tetted. Kicsit modorálhatná magát, nyilvános helyen azért kicsit ciki ilyen helyzetbe kerülni... Otthon mutassa meg mit tud, ne egy áruházban vagánykodjon.
2011. aug. 29. 16:50
4/36 anonim válasza:
Jogos volt!Így az utcalányokkal szoktak poénkodni.
5/36 anonim válasza:
Nem volt jogos! Ő csak bolondozott erre meg ez a válasz! Ne csodálkozz, hogy feszült a viszony!
6/36 anonim válasza:
örülj hogy nem kaptad vissza tértivevénnyel....
7/36 anonim válasza:
Szerintem is nagyon gázul viselkedett. Mondjuk nem a pofon a megoldás, megütni valakit szintén gáz (mondhatni zsák a foltját......) de hirtelen felindulásból még érthető hogy ezt tetted. Mondd el neki hogy sajnálod hogy így szerelted le, de megalázott nyilvános helyen. Mert ágyra lökni és rámászni egy áruházban kicsit már nem hülyéskedés, maximum utcakölyköknek.
2011. aug. 29. 16:52
8/36 anonim válasza:
Nagyon primitív a barátod. Ne haragudjon, de ez a poén csak amerikai filmekben érdekes, ha mindketten akarják.
Az IKEÁ-ban mindenhol kamera van, ha vásárolni akartok, akkor nem illik szexuális bevezetőt előadni.
Lejáratta magát és téged is, a kamerák mögött felnőtt emberek ülnek, és az áruházban is azok vannak.
2011. aug. 29. 16:53
9/36 anonim válasza:
Ez szerintem tiszta gáz. Most milyen már, hogy rálöki a minta ágyra és megmássza? Ezért szólhattak is volna! Én mondjuk otthagytam volna, de ha Te a pofont egyszerűbbnek láttad,akkor persze hogy jól tetted!
2011. aug. 29. 16:53
10/36 anonim válasza:
Na jó, de miért kell egyből ütni? Nem lehet rászólni, akár kicsit erélyesebben? Eléggé megaláztad azzal a pofonnal ott mindenki előtt. Szerintem nem volt jogos.
Az, hogy egy kapcsolatban ne legyen agresszió, nem csak a férfiak oldaláról igaz! Ha egy nő üt meg egy férfit, az ugyanolyan gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!