Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai világban miért ugrálnak...

A mai világban miért ugrálnak az emberek egyik kapcsolatból a másikba? Zokninak vagy tárgyként tekintik a másikat?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem hogy manapság az emberek úgy cserélgetik egymást mint más a zoknit,nem jó eldobom és úgy is jön másik,semmit nem tennének azért hogy jobb legyen a helyzetük,semmi erőfeszítést nem tesznek annak érdekében hogy meg ismerjük a másik embert vagy megoldják közösen a problémát,nem inkább eldobják egymást.....

Néha ezen elszomorodom hogy hova fajulnak a dolgok,persze ami nem megy azt nem kell erőltetni ez így igaz,de sokan meg sem próbálják megoldani a dolgot ami még menthető lenne,nem inkább odébb áll és menekülnek...

Én látom rosszul?

2011. aug. 29. 16:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit írsz, azok a felszínes, alacsony érzelmi intelligenciájú emberekre jellemző. Másfelől pedig nem olyan egyszerű megtalálni azt, akivel a hülye rózsaszín köd után is megmarad az erős érzelmi kötelék, ritka dolog az ilyen.
2011. aug. 29. 16:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor dobtam ki exemet mikor már azt éreztem hogy beleszarik a kapcsolatunkba,és a hozzád hasonlóak engem osztottak le hogy hát miért,milyen ribanc vagyok,legalább volt valakim,ja aki megcsalt,megalázott,megvert,eltartatta magát,a lakásomon k-zott,persze sokan irigyek,roszindulatuak,és azért mondják hogy maradjon a másik a verős férjével,azzal aki naponta megalázza,megcsalja,eltiporja,mert ők is a szarba élnek,és a másiknak is hasonló pocsolyát kivánnak,nehoyg neki jobb legyen,hát én nem maradtam,kirakatm az életemből a koloncot,azóta 10 éve van férjem,és boldog vagyok.

29N

2011. aug. 31. 13:12
 13/21 anonim ***** válasza:
18 évesen dobtam az exet,19 évesen mentem férjhez azóta mellette vagyok.És nem bántam meg,attól ha valaki kilép a rossz kapcsolatból,még nem rossz ember,és nem zoknitipús.Nem kell addig ülni a szarban,mig már verekedés és szeretők hegye van.
2011. aug. 31. 13:15
 14/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:12

Ki akart téged leosztani ne haragudjál?Csak én ezt veszem észre hogy az emberek nem tesznek érte semmit ahogy a volt párod is bele sz.art...látod itt az élő példa.

2011. aug. 31. 13:15
 15/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:12

Abszolut jól tetted és nem te voltál a hibás mert tettél érte,ő nem tett érte nem igaz??akkor nem tudom miért veszed magadra?a te eseted érthető mert te tettél érte,de 2 ember kellett volna hozzá,én is meguntam volna.....

2011. aug. 31. 13:18
 16/21 anonim ***** válasza:

Ő nem tett érte nem igaz??Semmit,de én voltam a hüyle akkor hogy egy ilyennel öszeálltam,de akkor rossz korszakom volt,sajnos 17 éves korom óta önellátó vagyok,elég kemény gyerekkorom volt,12 évesen én láttam áll édesanyámat aki apám miatt lelkironcsá lett,szerencsére már talpra állt,akkor én kétségbeesve kerestem valakit akihez tartozhatok,aki szeret,hát belenyúltam a tutiba.Otthon is vertek,majd a pasim is vert.De egyszer csak elszakadt acérna,hoyg ne tovább,nem akartam édesanyám sorsára jutni akik pszichiátrián is volt apám miatt,meg jópárszor balesetin,velem együtt.

véget vetettem,neki,a férjem teljesen az ő ellentétje,a suliba jöttünk össze.És azóta együtt vagyunk.jóban rosszban,és nem ellened irányult a mérgem,és bocs hogy fárasztottalak az életemmel.Szép napot.

29N

2011. aug. 31. 13:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Tökéletesen igazad van, én is tudnék számos példát mondani ismerősi körökből, hogy a válást válasszák, még gyerek(ek) mellett is, ahelyett hogy megmentenék a kapcsolatukat.

Sajnos ez van. De nem tudom, hogy mit lehetne ellene tenni!

2011. aug. 31. 16:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Azért mert régebben nem volt erre lehetőség . Ott nem volt ez illő és a válás sem ! De manapság már van erre lehetőség amivel gyakran élnek az emberek . És szerintem megpróbálják megoldani mert az sem igaz ha már nem egyezik meg a kedvenc évszakuk , színűk vagy számuk akkor már dobják egymást . Abban van az igazság hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni . És amúgy miért beszélsz többes számban ? Vagyis te honnan tudod hogy ez másoknál hogy megy ? Mert lássuk be hogy te nem vagy jelen és nem látod át az egészet hogy hogy történtek ott a dolgok valójából mert az sem elég hogyha az egyik fél panaszolja el az egészet !
2011. aug. 31. 17:59
 19/21 anonim ***** válasza:
En ezt nem igy latom, legalabbis a kozvetlen kornyezetembe ritka az, ha valaki mer valtoztatni es kilepni egy mar nem annyira jol mukodo kapcsolatbol, inkabb tur, szenved, es nem veszi eszre, hogy ezzel tulajdonkeppen sajat magat vagja tonkre. En azt tisztelem- becsulom valakiben, ha felvallalja azt, ami neki jo, nem foglalkozva masok velemenyevel, mintsem szenvedjen csak megszokasbol, es/vagy azert, hogy az emberek ne kezdjenek el beszelni. Termeszetesen nem azt akarom mondani, hogy az ember annyiszor k*rjon felre, ahanyszor lehet, honaponkent valtogassa a tarsat, meg az elso kicsi felreertesnel el kell valni, nem, mert a gondok neha arra vannak kitalalva, hogy oldjuk meg oket es ezaltal talan jobban osszekovacsolodjunk. De ha valami nem mukodik, nem kell eroltetni, egyszeruen be kell latni, hogy ez igy nem jo es meg kell talalni azt az arany kozeputat, ami mindenkinek jo, es ez neha nem megy egyik naprol a masikra, amugy nem is nagyon talalkoztam olyan esetekkel, amikor valaki "ugral egyik kapcsolatbol a masikba". Van, hogy nem mindig trafalunk bele elsore...
2011. aug. 31. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha már egy kapcsolatot javítgatni kell, akkor az már nem úgy működik, ahogy azt a felek elvárnák. Lehet, hogy azért nem akarják megjavítani, mert ha nem sikerül, akkor azt fogják észrevenni, hogy heteket, hónapokat esetleg éveket is elvesztegettek az idejükből, és azt senki sem fogja nekik visszaadni. Nincs olyan hosszú időnk, hogy csak úgy elvesztegessük. Inkább keresnek olyan embert, akivel működik a kapcsolat az elejétől fogva.

Én is bánom a mai napig, hogy egy rosszul működő kapcsolatra áldoztam 5 évet, amit leélhettem volna mással is.

2011. szept. 1. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!