A mai világban miért ugrálnak az emberek egyik kapcsolatból a másikba? Zokninak vagy tárgyként tekintik a másikat?
Megfigyeltem hogy manapság az emberek úgy cserélgetik egymást mint más a zoknit,nem jó eldobom és úgy is jön másik,semmit nem tennének azért hogy jobb legyen a helyzetük,semmi erőfeszítést nem tesznek annak érdekében hogy meg ismerjük a másik embert vagy megoldják közösen a problémát,nem inkább eldobják egymást.....
Néha ezen elszomorodom hogy hova fajulnak a dolgok,persze ami nem megy azt nem kell erőltetni ez így igaz,de sokan meg sem próbálják megoldani a dolgot ami még menthető lenne,nem inkább odébb áll és menekülnek...
Én látom rosszul?
Én akkor dobtam ki exemet mikor már azt éreztem hogy beleszarik a kapcsolatunkba,és a hozzád hasonlóak engem osztottak le hogy hát miért,milyen ribanc vagyok,legalább volt valakim,ja aki megcsalt,megalázott,megvert,eltartatta magát,a lakásomon k-zott,persze sokan irigyek,roszindulatuak,és azért mondják hogy maradjon a másik a verős férjével,azzal aki naponta megalázza,megcsalja,eltiporja,mert ők is a szarba élnek,és a másiknak is hasonló pocsolyát kivánnak,nehoyg neki jobb legyen,hát én nem maradtam,kirakatm az életemből a koloncot,azóta 10 éve van férjem,és boldog vagyok.
29N
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:12
Ki akart téged leosztani ne haragudjál?Csak én ezt veszem észre hogy az emberek nem tesznek érte semmit ahogy a volt párod is bele sz.art...látod itt az élő példa.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:12
Abszolut jól tetted és nem te voltál a hibás mert tettél érte,ő nem tett érte nem igaz??akkor nem tudom miért veszed magadra?a te eseted érthető mert te tettél érte,de 2 ember kellett volna hozzá,én is meguntam volna.....
Ő nem tett érte nem igaz??Semmit,de én voltam a hüyle akkor hogy egy ilyennel öszeálltam,de akkor rossz korszakom volt,sajnos 17 éves korom óta önellátó vagyok,elég kemény gyerekkorom volt,12 évesen én láttam áll édesanyámat aki apám miatt lelkironcsá lett,szerencsére már talpra állt,akkor én kétségbeesve kerestem valakit akihez tartozhatok,aki szeret,hát belenyúltam a tutiba.Otthon is vertek,majd a pasim is vert.De egyszer csak elszakadt acérna,hoyg ne tovább,nem akartam édesanyám sorsára jutni akik pszichiátrián is volt apám miatt,meg jópárszor balesetin,velem együtt.
véget vetettem,neki,a férjem teljesen az ő ellentétje,a suliba jöttünk össze.És azóta együtt vagyunk.jóban rosszban,és nem ellened irányult a mérgem,és bocs hogy fárasztottalak az életemmel.Szép napot.
29N
Tökéletesen igazad van, én is tudnék számos példát mondani ismerősi körökből, hogy a válást válasszák, még gyerek(ek) mellett is, ahelyett hogy megmentenék a kapcsolatukat.
Sajnos ez van. De nem tudom, hogy mit lehetne ellene tenni!
Szerintem, ha már egy kapcsolatot javítgatni kell, akkor az már nem úgy működik, ahogy azt a felek elvárnák. Lehet, hogy azért nem akarják megjavítani, mert ha nem sikerül, akkor azt fogják észrevenni, hogy heteket, hónapokat esetleg éveket is elvesztegettek az idejükből, és azt senki sem fogja nekik visszaadni. Nincs olyan hosszú időnk, hogy csak úgy elvesztegessük. Inkább keresnek olyan embert, akivel működik a kapcsolat az elejétől fogva.
Én is bánom a mai napig, hogy egy rosszul működő kapcsolatra áldoztam 5 évet, amit leélhettem volna mással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!