Lányok, nők! Kezdenétek munkanélküli férfival?
Figyelt kérdés
Arra pár kérdéssel ezelőtt érkezett válasz, hogy férfiak kezdenének-e kapcsolatot olyan nővel, akinek nincs munkája.
Érdekelne a női oldal is! Járnátok olyan férfival, akinek nincs munkahelye?
Itt sem a tinédzsereken, tanulókon van a hangsúly, akiknek a tanulás a fő "munkájuk".
2011. aug. 29. 16:03
11/13 anonim válasza:
Igen járnék vele, ha nem azért van így, mert link.
Elég sok munkanélküli van manapság, úgyhogy nem érvényes már régen az, hogy "az nem kap munkát, aki nem akar" kifejezés....
29N
13/13 anonim válasza:
Én egy randit engedtem meg neki, nem ismertem az illetőt csak neten, hát mikor találkoztunk közölte hogy munkanélküli és jöjjünk el hozzám, mert nem tud elvinni sehova se(nem várom el hogy étterembe vigyen, de basszus egy fagyira igazán... vagy séta a parkban vagy bármi..), azonkívül még igénytelen is volt mert otthoni melegítőhöz, piros gyűrött inget vett fel...hát gratulálok, kiszenvedtem vele két órát, és többet nem láttuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!