Ezt mennyire vegyem komolyan?
Anyukám nagyon ki van akadva, egy (szerintem) apróság miatt, de ez lényegében mindegy. Egy ilyen nagyobb sértődése tavaly is volt, a 'forgatókönyv' szinte ugyanaz: kiabál, hogy őt mennyire nem becsüljük meg, semmibe vesszük, mindig lehurrogjuk stb. Aztán jön az a rész, amivel kegyetlenül ledöbbent, amikor közli, hogy ne aggódjunk, mert csak meg kell nyernie a lottót és már itt sincs, rögtön lelép. Oké, hogy ideges, dramatizál, de azért mégis.. most már elgondolkodtam ezen, vajon tényleg ennyit jelent neki a család? Ha nincs semmi baj, mi vagyunk az 'életem értelmei' stb...
17l
Ezt anyukak mondogattak 40 eve is.
Ne feletjsd, a jo lethez az emberek a penzt gondoljak a megmentonek. Tehat ha 5-se lenne, menne. Ne hidd. A csalad lenne az elso, Ti, mindent Nektek adna.
Akkor mikor "nincs semmi baj" , akkor mondja ki igaz erzelmeit.
A masik, hogy sokszor szobeli bantalmazas, sokkal jobban faj mint egy veres. Anyukad is tudja ezt, mint sokan masok. Azert mond ilyeneket idegessegben, hogy minnel jobban fajjon. Aztzn elmul a harag, nem is gondolta ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!