Férfiak, fiúk! Ti járnátok egy munkanélküli lánnyal, nővel?
Sokan tényleg csak szavakkal keresik a munkát, de ha szegény tényleg komolyan keresi a munkát, és önhibájából kívül tényleg nem talál, mint a sok diplomás munkanélküli, azért ne őt okold. Nézz szét a világban, a gazdaságban és megtudod a választ.
Ezek után azonban úgy gondolom, hogy nem kéne összejönnöd ezzel a lánnyal, mert 1. nem kell ő neked igazán, ha kellene nem várakoznál. 2. ezek után nem tartalak szimpatikusnak, szegény lány jobban jár ha talál egy normális pasit, akikel talán együtt ki tudnak menni külföldre dolgozni, vagy csinálnak együtt egy vállakozást 3. ha jártok x. évig és a lányt kirúgják a munkájából amit nagy nehezen talál, még te is szakítanál vele? 25L
2 hónapja végeztem gyógyszertári asszisztensként. Van egy másik szakmám, ezenkívül érettségim és nyelvvizsgám. SEHOL nem kapok munkát, még takarítónőnek is elmentem volna, de kb a halálba küldtek el, hogy mit képzelek, elveszem a 8 osztályos végzettségűektől a munkát...
Barátom megérti, hogy nincs meló, mert ő is nehezen talált...Emiatt nem hagyna el...
Amikor a feleségemmel összejöttem akkor munkanélküli volt. amúgy igen
30F
Nekem akkor is mindegy. Társat keresek, nem plusz bevételi forrást...
31/f
Egy ember nem feltétlenül a bevételi forrás miatt dolgozik, nekem nem kéne fordított esetben olyan pali (én mondjuk nő vagyok) aki nem dolgozik, hanem úgymond "here", otthon pihizik és takarít, nincs semmi célja, stb.
De a pasik ilyen szempontból meglehetősen furcsák és máshogy gondolkoznak :)
Én már úgy másfél éve munkanélküli vagyok és magamat is nehezen viselem el így. A férjem viszont nem csinál belőle gondot.
Régen azon az állásponton volt, hogy az nem dolgozik, aki nem akar. Mikor elvesztettem a munkám és több sikertelen próbálkozás után megkértem, hogy segítsen, mert én költöztem ide hozzá és semmit és senkit nem ismertem itt, a hirdetésekkel meg nem sokra mentem, sok netes álláskereső oldalon még csak nem is szerepel Békés megye.
Nagyon aranyos volt, ajánlott cégeket, együtt keresgélt velem, sőt még el is vitt állásinterjúkra, az irodai munkától a takarításig, a napszámig mindent megpróbáltunk, kivéve azokat a nagyon nehéz munkákat, amiket fizikailag nem bírnék (de olyan helyekre amúgy is inkább férfiakat vesznek fel).... Másfél év után már ő is tudja, hogy nem csak az nem dolgozik, aki nem akar.
Valahol messzebb, külföldön próbálkozhatnék, vagy az ország más részeiben, munkásszállón, de azt meg még a férjem sem szeretné.
én 2éve vagyok munkanélküli,régebben max fél évig voltam utána mindig találtam valamit.azóta megcsináltam még 1 szakmát,beiratkoztam nyelvet tanulni most 2szakmával érettségivel,2nyelvvel sem találok munkát.bár még alkalmi takarítás,boltban 7végézés becsúszott,de már az sincs..de volt,amikor én a páromat tartottam el 1évig.most ő már szabadulna tőlem,úgyhogy nemsokára megyek ki külföldre dolgozni elegem volt ebből a kilátástalanságból.amúgy én,ha nekem van pénzem én adok,nem számít ha a páromnak nincs munkája a lényeg,hogy nekem legyen és ne kelljen senkitől kuncsorogni de sajnos ez az elmúlt 2év erről szólt..
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!