Már a gondolat is megcsalásnak számít?
Egy hülye játék során volt olyan kérdés,hogy szerintem mi számit megcsalásnak,már a gondolat is vagy csók.
Én utóbbit mondtam,párom előbbit.
Dehát mégis hogy? Imádom,sosem csalnám meg,de ha pl a pizzásfiú félmeztelen hozza a kaját,kinek ne jutna eszébe,hogy...(persze tenni soha semmit)
Persze ő is megnéz más nőket,nem is igazán zavar,nem vakságot fogadunk,hanem hűséget.
Ő mégis kiakadt picit.
Akkor hogy van ez?
N
30hoz közel van
Szokott nézni (én is szoktam,az nem zavarja,mert az nem 2 méterre levő emberke,csak film)
Kérdést egyik válaszoló félreértette, a játékban arról volt a kérdés,hogy már a gondolat is megcsalás,vagy csak onnantól megcsalás hogy történik is valami (flört,csók,akármi).
Én utóbbit mondtam,ő előbbit.
Bár hozzáteszem,nem szoktam neki azt ecsetelgetni hogy milyen vonzó x pasi...hisz párom sokkal vonzóbb,és csak egy kósza gondolat rajta kivül mindenki
előző válaszom előtti:
olvasd el megint,félreértetted
A gondolat nem számít megcsalásnak (legalábbis nekem se), de azért rosszul tud esni a másik félnek, ha megtudja, miket gondolsz. Megértem, de azért a valóságot ne keverjük össze az álmodozással.
Nekem is átfut az agyamon egy s más, ha valami nekem tetsző férfit látok. Pl. múltkor a szomszédban nyírt füvet az egyik ott élő egyed, félmeztelen és ráadásképp baromi helyes is volt. Ennek ellenére soha nem nyúlnék máshoz, miközben foglalt vagyok. Ez nálam alap.
21/L
09:35:
bár sok nőnek, köztük nekem is, baromi rosszul esik, ha párom neten más nőket néz, ez sajnos természetes náluk és nem a kapcsolattal van a gond! A férfiak vizuálisak, nekik erre szükségük van. Nagyon-nagyon ritka, ha valamelyik férfit ez nem érdekli, és sokan tagadják is a párjuk elől, nehogy megalázva érezze magát a hölgy.
Pszichológia, biológia ennyi. Kicsit tájékozódni kéne, és ezt nem gúnyosan írom, csak annyi mindent akarnak a nemek egymásra húzni, holott a férfi férfi, a nő nő, nem lesz egyforma a gondolkodás módjuk, az értékrendjük, stb.
"Az mondjuk más, ha valaki állandó jelleggel a szomszéd hapsiról ábrándozik, miközben fekszik rajta a Béla."
:-D Hehe. Ez jó! Tetszett! Amúgy igaz...
Jaj, ugyan már! Az én pici agyamban annyi marhaság van, hogyha azért mindig lelkiismeret furdalást kéne éreznem, akkor már felkötöttem volna magam. Amúgy ha a gondolat is megcsalásnak számít, akkor mindenkit csukjanak is le, mert vadászkutya legyek, ha más nem szokott arról fantáziálni, hogyan veri szét, vagy fojtja a budiba a szomszéd kötekedő vénasszonyt pl. És hányan jutnak el addig? Szerencsére nem sokan.
Remélem azért a gondolatrendőrségig soha nem jutunk el. Elveszett ember lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!