Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban nem féltékeny? Ezek...

Valóban nem féltékeny? Ezek nem arra utalnak? Miért nem vallja be ha az?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok barátom 20. Nemrég átugrottunk a legjobb haverjához...azthittem csak nekem tünt fel hogy bámult a srác, de a barátom is észrevette...kérdeztem féltékeny-e azt mondja nem, de ezeket mondja csinálja a barátom:

1. ha a srác rámir msnen szóvá teszi hogy bezzeg vele keveset beszél amikor én felmegyek érdekes ő is egyből fentvan

2. elmondta hogy zavarta hogy bámult engem a srác

3. irta neki a haverja poénosan hogy nekem hódol msnen, erre barátom irta neki msnen hogy a szemét leveszi rólam

4. mondja a barátom hogy "Bízok benne, nem nézem ki belőle hogy lecsapna a kezemről" de ezt mindig elmondja, mintha magát bíztatná

5. Mondta hogy pofátlan ahogyan rámnéz a srác és miközbe ők ketten dumálnak engem bámul hiába beszél hozzá (barátomhoz)legszivesebben szóvá tenné neki...

6.egyszer aztmondja hogy bízik a srácban máskor meg azt hogy nőcsábász volt régen....

De miért nem ismeri be hogy féltékeny,csak ezt nem értem:)

2011. aug. 28. 22:07
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

nem csalnám meg és pont!

Beszélek a fiúval, de nem flörtölök! pl ma akarta elmesélni az intim élményeit és mondtam hogy "köszönöm nem érdekelnek a részletek, ez a te dolgod... beszéljünk normális dolgokról ha megkérdhetlek"

De a barátom bírj a asrácot, együtt nőttek fel, ha nem megyek velük szórakozni barátom egyből "MIbajod van? nem kedveled őket? Neked csak a te barátaid jók?"

2011. aug. 28. 22:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Ez kezdetnek nem rossz.Még több hárítás és hamarosan meg fogja érteni,hogy nem akarsz tőle semmit.Nem mondtam,hogy kerüld,de következetesen elutasítani a közeledését muszáj!
2011. aug. 28. 22:39
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
én már azt sem értem minek kellett egyáltalán felvenni msn-edre a "havert".............
2011. aug. 29. 00:17
 24/24 anonim ***** válasza:
82%
Hogy ne lehetnél olyan paraszt, hogy nem irogatsz neki. Ez egy tahó, bunkó, felesége van, gyereke, és a haverja csaját bámulja? Legalább eltitkolná! De ő nyíltan flörtöl. Ez a fajta nem ért a szép szóból! Ezzel parasztnak kell lenni. Nem válaszolsz, és akkor megérti, hogy le kell kopnia. Sajnálom a barátodat. Se benned, se a barátjában nem bízhat. Ahelyett, hogy itt mentegetőzöl, inkább az általános iskolai nyelvtankönyvet forgasd. Az jót tenne neked is, és a kapcsolatodnak is.
2011. aug. 29. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!