Valóban nem féltékeny? Ezek nem arra utalnak? Miért nem vallja be ha az?
18éves lány vagyok barátom 20. Nemrég átugrottunk a legjobb haverjához...azthittem csak nekem tünt fel hogy bámult a srác, de a barátom is észrevette...kérdeztem féltékeny-e azt mondja nem, de ezeket mondja csinálja a barátom:
1. ha a srác rámir msnen szóvá teszi hogy bezzeg vele keveset beszél amikor én felmegyek érdekes ő is egyből fentvan
2. elmondta hogy zavarta hogy bámult engem a srác
3. irta neki a haverja poénosan hogy nekem hódol msnen, erre barátom irta neki msnen hogy a szemét leveszi rólam
4. mondja a barátom hogy "Bízok benne, nem nézem ki belőle hogy lecsapna a kezemről" de ezt mindig elmondja, mintha magát bíztatná
5. Mondta hogy pofátlan ahogyan rámnéz a srác és miközbe ők ketten dumálnak engem bámul hiába beszél hozzá (barátomhoz)legszivesebben szóvá tenné neki...
6.egyszer aztmondja hogy bízik a srácban máskor meg azt hogy nőcsábász volt régen....
De miért nem ismeri be hogy féltékeny,csak ezt nem értem:)
persze,hogy féltékeny,csak nem akarja bevallani,mert ezzel sok nőt el lehet kergetni.Amúgy meg igaza van a barátodnak,tényleg pofátlan a haverja...milyen már ez?házi nyúlra nem lövünk,komolyan ezeknek semmi sem szent:))
22N
"Tuti nem járna veled, ez biztos" - gondolom arra célzott,hogy családos ember és talán még jelent neki valamit a hűségeskü,nem rúgná fel az életét senkiért.
Ha egoistának tartod,aki elveszi az önbizalmad,akkor minek jársz vele?
A visszajelzéseket,hogy szép vagy tőle kellene,hogy kapd,nem egy harmadiktól.Azért,hogy újra vonzó nőnek érezd magad,ne tegyél tönkre egy házasságot.Állítsd le a barátot és beszéld meg a gondjaidat a pároddal.
a párom is flörtölt régen másokkal sőt régen társkeresőzött is, na az nekem hogy esett??? egy kicsit ő is megérdemelné hogy levegyék az egoját...én 100000x éreztem h elveszíthetem ő is érezhetné
amugy a gyereket a srác neveli de nem az övé, a lány előző pasijától van és nem házasok....
Te tényleg nem érted,amit írok! Ha valakiről tudom,hogy tetszem neki (márpedig a barátnak tetszel,aki ráadásul nős is) és ez még a páromat is bántja,akkor azt képes vagyok kultúrált módon kezelni és egyértelműen közölni vele,hogy nálam nincs esélye.Nem hiszem,hogy rá vagy szorulva az ilyen "barátkozásra"!
A kérdésed pedig összefügg az okokkal,így nem tudom kikerülni azokat.A párod azért féltékeny,mert van rá oka.De nem akar elveszíteni azzal,hogy nyíltan kimutatja.De amiket eddig mondott már elégnek kellene lennie ahhoz,hogy megértsd ez neki rosszul esik és tegyél végre ellene!
"egy kicsit ő is megérdemelné hogy levegyék az egoját...én 100000x éreztem h elveszíthetem ő is érezhetné "
Jah,hogy te ezt direkt csinálod és még élvezed is! Bocs,akkor nem szóltam.Hamarosan már szingliként nyomathatod.
és ha nem megyek el én leszek a bunkó meg barátom nyaggatni fog hogy mibajom van, nem bírom a haverjait... ha meg elmegyek HOGYAN VISELKEDJEK HOGY AZ EGYIK DON JUAN NE UGORJON ÖSSZE A MÁSIKKAL????HM???
Itt semmi sem jó komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!