Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban nem féltékeny? Ezek...

Valóban nem féltékeny? Ezek nem arra utalnak? Miért nem vallja be ha az?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok barátom 20. Nemrég átugrottunk a legjobb haverjához...azthittem csak nekem tünt fel hogy bámult a srác, de a barátom is észrevette...kérdeztem féltékeny-e azt mondja nem, de ezeket mondja csinálja a barátom:

1. ha a srác rámir msnen szóvá teszi hogy bezzeg vele keveset beszél amikor én felmegyek érdekes ő is egyből fentvan

2. elmondta hogy zavarta hogy bámult engem a srác

3. irta neki a haverja poénosan hogy nekem hódol msnen, erre barátom irta neki msnen hogy a szemét leveszi rólam

4. mondja a barátom hogy "Bízok benne, nem nézem ki belőle hogy lecsapna a kezemről" de ezt mindig elmondja, mintha magát bíztatná

5. Mondta hogy pofátlan ahogyan rámnéz a srác és miközbe ők ketten dumálnak engem bámul hiába beszél hozzá (barátomhoz)legszivesebben szóvá tenné neki...

6.egyszer aztmondja hogy bízik a srácban máskor meg azt hogy nőcsábász volt régen....

De miért nem ismeri be hogy féltékeny,csak ezt nem értem:)

2011. aug. 28. 22:07
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
7. meg mondta a barátom hogy érdekes hogy először találkoztam a sráccal és a srác egyből puszival köszönt nekem...
2011. aug. 28. 22:08
 2/24 A kérdező kommentje:

és ezeket olyan feldultan mondja... meg ilyet ir hogy "vagy te vagy fent sürün msnen hogy veled mindig beszél vagy én tul ritkán hogy velem meg nem...de érdekes velem keveset beszél téged meg mindig megtalál...bár nem gondolom hogy járna veled, mert tudja hogy velem vagy"

Mondom neki "senki nem beszélt arról h járna velem te hozod fel" erre ő "Mit? én semmitsem mondtam"

2011. aug. 28. 22:13
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy féltékeny. Gondolom azt viszont nem akarja, hogy azt hidd, nem bízik benned. Biztos nagyon rosszul esik neki.
2011. aug. 28. 22:13
 4/24 anonim ***** válasza:

Azt akarod elérni,hogy féltékeny legyen? Akkor nyugodnál csak meg,hogy szeret?

Miért kell ezt tenni a barátoddal? Ha tudom,hogy a kedvesem barátjának tetszem,akkor nem hogy msn-en bíztatnám és hagynám,hogy udvaroljon,hanem nagyon gyorsan megkérném,hogy fejezze be és a tudtára adnám,hogy én boldog párkapcsolatban élek.Minek szenvedjen feleslegesen az ( a párunk),akit ELVILEG szeretünk.

2011. aug. 28. 22:14
 5/24 A kérdező kommentje:

de hireszteli hogy bennem is bízik meg a haverjában is mert tudja hogy én nem verném át a srác meg nem kezdene velem.

de ha féltékeny valamelyikőnkben nem bizik mégsem....

DE MIÉRT ESIK NEKI ROSSZUL HA ENNYIRE BIZIK BENNÜNK???

2011. aug. 28. 22:15
 6/24 anonim ***** válasza:

Empátiáról hallottál már?

Képzeld bele magad a párod helyzetébe.Mit éreznél,ha ugyanez történne közte és egy másik lány között?

2011. aug. 28. 22:16
 7/24 A kérdező kommentje:

na állj 2.!!!!!! Senkit sem bíztatok! A sráccal normálisan viselkedem... és eléggé elvont forma... ezért poénkodott hogy hódol nekem, amugy neki is van bnője sőt nekik gyerekük is van!

Én meg nem akarom féltékennyé tenni a párom, csak nemértem hogy minek nyaggat ezzel ha nem féltékeny..nehéz lenne bevallani???

a haverjával pedig igen beszélek, de nem flörtölök vele, ezt a srác is tudja, arról nem tehetek ha azt mondta a barátomnak a tali után hogy szép vagyok meg kedves

2011. aug. 28. 22:17
 8/24 A kérdező kommentje:

a kérdés lényege nem az hogy féltékennyé akarom tenni, hanem a barátom a látottak alapján mesélte ezeket magától... én nem flörtölök a haverral. Miért tenném? szeretem a párom. Ha beszélget velem msnen a srác nem vagyok paraszt dumálok vele... de semmi 2értelműt nem irok.

Csak ha annyira féltékeny a barátom miért akart annyira bemutatni a srácnak???

És ilyet ir a párom hogy "Tuti nem járna veled, ez biztos"

Ez kb ugy jön le hogy a páromon kivül senkinek se tetszhetek... amugy barátom elég egoista, nem 1x irt már nekem ilyet h engem tőle senki se vehet el, ez kb. olyan mintha csúnya lennék, és örüljek h ő megmarad velem

2011. aug. 28. 22:20
 9/24 anonim ***** válasza:

2. vagyok: De tehetsz róla.Mivel elég egyértelmű jeleket küld neked a barátja: "bámul",msn-en írogat,közli,hogy szép vagy (vagyis tetszel neki) stb.

Ha tudod,hogy ez az egész zavarja a párodat,akkor miért nem fejezed be?

Ne mondd,hogy nem teszel semmit,mert azzal,hogy nem teszel pontot az ügy végére azzal pont,hogy feleslegesen kínzod a párod.

2011. aug. 28. 22:21
 10/24 A kérdező kommentje:

azt h szép vagyok a pasimnak mondta!

És ha olyan jó barátok bízzon meg a srácban... mert én szeretem és nem csalom meg!!! ez tuti!

És ha majd nyiltan bepróbálkozik a fiú nálam, leállítom.

DE MIVEL NEM ISMERED AZ ELŐZMÉNYEKET IGY NE ITÉLJ EL!

1 KÉRDÉST TETTEM FEL, TE MÁR RÉG NEM AZZAL TÖRÖDSZ HANEM VÁDOLSZ

2011. aug. 28. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!