Én reagálom túl? Máshogy kellett volna?
A párommal szerettünk volna ma elmenni strandra. Kérdezte, hogy szeretném e, ha jönne velünk valaki, vagy kettesben akarok e menni. Mondtam neki, hogy szeretnék vele kettesben menni. Erre megkérdezte az unokatesóját, hogy eljönne e velünk. Igaz, hogy nagyon sokat segít nekünk, meg megérdemli, de csak a párommal akartam lenni.
Hát persze, hogy mérges lettem, mert tudta, hogy balhé lesz ebből, mégis elhívta. Összevesztünk és nem mentünk sehova. Azóta nem beszél velem.
Nagyon keveset találkozunk hétközben, sőt még hétvégenként is dolgozik vagy ő vagy én.
Csak annyit szerettem volna, ha kettesben eltöltünk egy délutánt.
én is 19:19-es vagyok
látod megint megsértődsz és hisztizel
ahelyett, hogy magadba néznél és átgondolnád, hogy nem csak te vagy a világon és attól még, hogy párkapcsolatban éltek nem kell kizárni a külvilágot...
hisztizz csak tovább, nehogy gondolkodj..szép lassan el fog tőled pártolni az ember
sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!