Mit szólnátok ehhez? Eltűrnétek ezt a bánásmódot?
Két kisgyerek anyukája vagyok, a pici 11 hós, itthon vagyok vele gyesen.A nagy 4 éves, ovis, de nyáron ő is itthon van.A férjem dolgozik, így szinte egész nap egyedül vagyok a fiúkkal, segítségem nincs.
Ha kiteszem itthonról a lábam, akkor is a játszótér az úti cél.
Ma megkért a húgom, hogy szaladjak ki vele a piacra( évente 1x ha hazajön), 1 órát voltam távol, a fiúk már felébredtek, kértem adjon reggelit nekik.
Hazajöttem, mindegyik még pizsamában, se nem ettek, se nem ittak, leginkább azért voltam dühös, mert egy pohár vizet sem adott ebben a melegben nekik.Megjegyzem, hogy még életében nem etette meg egyik gyerekünket sem.
Persze megkaptam, hogy én lassan 5 éve lógatom itthon a lábam( két szülés között is dolgoztam 1,5 évet, csak ezt hajlamos elfelejteni), ő bezzeg gürizik napi 8 órát és hazajön akkor elvárom, hogy foglalkozzon a fiúkkal is.Szerinte én nem tudom mit jelent egész nap dolgozni, gondolom a fiúk maguktól nőnek fel és az otthonunk is öntisztuló, a lényeg, hogy csúnyán leordított amiért szólni mertem, hogy a fiúk nem ittak.Persze én csavarogtam el a napot( egy teljes órát), holott sehova nem járok, ha megyek is valahova, akkor viszem a gyerekeket magammal, szó szerint értsétek, hogy az 5 év alatt egy napot, éjszakát sem töltöttem még a gyerekeim nélkül.
Olyan csúnyán kiabált velem és idegbetegnek nevezett, hogy ezt most úgy érzem, nem tudom megbocsátani, mert én mindent megteszek, hogy jó legyen a családomnak és ő semmibe veszi a munkámat.
Nagyon őszintén megbántott, de még bocsánatot sem tud vagy nem akar kérni.
Ti eltűritek a férjetektől az efféle viselkedést?
Nézd, régen mikor a papa is és a mama is dolgozott akkor ha úgy adódott ,akkor papám megfőzőtt, hogy ne a mamának kelljen éjszakás után.
Mama nyúgdíjas lett és csak a papám dolgozik. Mamám pedig otthon maximálisan kiszolgálja a papámat! Mire hazajön a leves már kimerve, asztal megterítve.
Egyszer hazajött a papám ,és nem volt kimerve a kaja, csak a fazékban volt a leves a tűzhelyen... és papám inkább nem evett, mert miért nem merte ki papám!
Ő már ehhez hozzászokott. És neki így normális.
Jogos a haragod, de én figyelmeztetlek, hogy miattad is vannak, ilyen állapotok!
Miért kell minden pasinak mindent a szájába rágnia egy nőnek vagy a szüleinek? Ennyire hülyék vagy csak tettetik? Nem hiszem el, hogy ennyi gógyi nincsen, hogy hol a gyerekruha vagy ha télleg nem tudja a csapot sem találja??? :S Nagyon gáz... Szégyelje magát a párod!
Énnekem is az jutott először eszembe, hogy akkorát lekevertem volna Neki a helyedben, hogy ihaj. De hülyét hülyére pofozni? Többet árt, mint használ...
Nagyon el van kényeztetve ez a pasi.
Neki is kellene mondogatni hogy te egész nap itthon ingyen gürizel ő meg lógatja a lábát a munkahelyén!:D
Azért megnézném milyen pofát vágna!
Lehet hogy neki ez kellene mert el van kanászodva és élvezi a helyzetet!
Kedves utolsó! Te a vadonban nőttél fel, azt látom...
Nem te vagy a férj?
Meg sem tudom fogalmazni, amit akarok, annyira bosszant.
Mi az, hogy jogos-e az elvárás? Egy szülő, egy apa felé nem elvárás, hogy vigyázzon a saját gyerekére, hanem természetes!
Nem hiszem el, hogy egy férfinak a szájába kell rágni, vagy egyáltalán meg kell magyarázni, hogy ha a gyerek szomjas, akkor itasd meg. Ennyire degenerált nem lehet.
15:27-es!
Lehet, hogy begyepesedtem és idegbeteggé váltam, mert évek óta csak és kizárólag a gyermekeimet nevelem, amit nagyon élvezek, de mellette itt a háztartás is és ez a monotonitás bizony néha lehangol.
De ha már a nő feladata a gyereknevelés, akkor a férfié az, hogy eltartsa a családot!Igaz?Ha nálunk a nagyszülők anyagilag nem segítenének, felkopna az állunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!