Hogy reagáljátok le, ha a párotok megnéz más nőket?
Figyelt kérdés
Természetesen LÁTNI mindenki lát szép nőket, hiszen ha elmegy az ember orra előtt akkor látja. Az már más kérdés, hogy MEG IS NÉZI-e? Tűzbe tennéd a párodért a kezed, hogy "immunis" más nőre? És hangsúlyozom: most nem megcsalásról van szó. Vagy rápillant, de nem vészes a helyzet? Vagy tudod, hogy tetszenek neki más nők? Vagy ne adj isten pofátlanul megbámulj a többi nőt? Arra is kíváncsi vagyok, hogy választól függetlenül ti mennyire vagytok szépek: átlagos? kifejezetten szép? vagy kevéssé csinos?2009. ápr. 18. 12:25
11/13 anonim válasza:
Én még cukkolom is,hogy odanézz,milyen szép,vagy milyen dögös az a csaj abban ruhában...egyebek!
Engem nem zavar,ha nézi!
Sőt talán én még jobban megnézem a szép vagy csinos nőket,mit lehet "tanulni"!
én 24,ő 30
12/13 anonim válasza:
Ha az én pàrom megnéz valakit,direkt hozzàteszi nevetve,hogy huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu stb.
Én meg hozzàteszem:
Nem bànom ha megnézi,de ne az én jelenlétemben.
Mert cikinek tartom,hogy vele sétàlok,ö meg feltünöen màsok szeme elött nézelödik.
Én megnézek férfiakat,igaz,de diszkréten.
13/13 anonim válasza:
Az én párom is megnézi a szép nőket, sőt mi együtt szoktuk megnézni őket. Van hogy én mondom neki: Nézd milyen jó lába van! vagy milyen csinos nő!! Én is megnézem a szép nőket, meg a pasikat is. Szerintem nincs ebben semmi rossz, addig amíg csak nézi. Nem bámulja, csak nézi. Engem is megnéznek a férfiak az utcán, nekem jólesik ő pedig büszke rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!