Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagáljátok le, ha a...

Hogy reagáljátok le, ha a párotok megnéz más nőket?

Figyelt kérdés
Természetesen LÁTNI mindenki lát szép nőket, hiszen ha elmegy az ember orra előtt akkor látja. Az már más kérdés, hogy MEG IS NÉZI-e? Tűzbe tennéd a párodért a kezed, hogy "immunis" más nőre? És hangsúlyozom: most nem megcsalásról van szó. Vagy rápillant, de nem vészes a helyzet? Vagy tudod, hogy tetszenek neki más nők? Vagy ne adj isten pofátlanul megbámulj a többi nőt? Arra is kíváncsi vagyok, hogy választól függetlenül ti mennyire vagytok szépek: átlagos? kifejezetten szép? vagy kevéssé csinos?
2009. ápr. 18. 12:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Tudom, hogy tetszenek neki más nők. (nekem is tetszenek más férfiak) Jót nevetek, ha a kocsiban egy nő után fordul és majdnem beleszállunk az előttünk haladóba. Mulatok, ha látom, hogy társaságban tetszik neki valaki és produkálja magát. (Mindezeket én is csinálom és is ember és nő vagyok, szeretm, ha sokmindenkinek tetszem)

Ezek a dolgok szebbé teszik az életet. Mindez nem jelenti azt, hogy akár csak egy pillanatra is eszembe jutna, hogy hűtlen lenne hozzám.

2009. ápr. 18. 12:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos, az a férfi aki szerelmes volt belém, az ránézett más nőkre, mondjuk, ha kávézóban ülünk elmennek mellettünk. De nem azért nézegette, mert nők, hanem mint te is megnézed ha elmegy melletted valaki. Lehet hogy magában megjegyezte, hogy csinos. Ez nem is zavart, mert tudtam, hogy szeret. Viszont volt olyan partnerem, aki tényleg megbámult egy szomszéd asztálnál ülő nőt például. Az nagyon rosszul esett. És mint kiderült később valóban nem is volt oda értem annyira. Úgyhogy rájöttem, hogy ilyen problémám akkor adódik, ha valóban nincs oda értem annyira a pasi. Ez nem függ össze azzal, hogy én vagy te mennyire vagy szép.

Magamról: 30 éves nő vagyok, és engem is meg szoktak bámulni a pasik.

2009. ápr. 18. 12:33
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Az enyem is megnezi.Ezzel nincs is problema. Neha egyutt kritizaljuk oket. Persze en ezt csak ugy tartom normalisnak, h diszkreten nezegeti. Az engem is zavarana, ha forgolodna utanuk, vagy futyogne, amikor ott setalok mellette. A ferjem szerint szep vagyok. Fiatalon meg modellkedtem is. Bar most se vagyok oreg, 30 eves vagyok. Szerintem ez nincs kapcsolatban azzal, h a parom megnez-e mas noket. Ugy tartja a mondas, h a legszebb not is unja valaki. Nah jo ez csak poen volt.
2009. ápr. 18. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

Nincs benne semmi extra. A szépérzéket nem lehet és nem is kell kiirtani. Amíg nem esik az ember túlzásokba, addig teljesen rendben van.

"Hűséget fogadunk, nem vakságot".

2009. ápr. 18. 12:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a válaszaitoknak. Az én párom is megnéz más nőket, mondjuk szerintem az én jelenlétemben ha akarná se merné. :-) De tudom, hogy ha magas sarkú kopogását hallja ösztönösen egyből odanéz és biztosan tudom, hogy ha nem vagyok vele megnéz egy csini ruciban, topánban elbillegő nőt. A vicc az, hogy én pont az a katageróia vagyok, amit ő is megbámul. Ha megyünk valahova -akár kézen fogva- megbámulnak a pasik néha úgy, hogy már muszály csúnyán rájuk néznie. És ha ennek ellenére nem veszik észre magukat az rettenetesen bosszantja. Megjegyezném én is modellkedek. És ezt biztos sokan hülyeségnek tartják, de engem zavar a tudat, hogy megnéz más nőket. Akkor is ha az életbe nem akarna tőlük semmit, csak megnézi, mert dekoratív.
2009. ápr. 18. 12:48
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
az enyém még mondja is h milyen szép,hűha, meg így meg úgy. na az már nem esik jól! inkább tartsa meg magának a véleményét
2009. ápr. 18. 13:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, szerintem a legtöbb férfi megnéz egy csinos nőt, és valljuk be, azért sok csinos nőtársunk van...

Szerintem az tiszteletlenség a párjával szemben, ha a férfi teljsen utánafordul és jól megbámul egy nőt a mi jelenlétünkben, nálunk ilyen nem is fordul elő szerencsére, pedig régóta vagyunk házasok.

De elkapom azt a kis röpke pillanatot is, amikor a szeme követ így valakit (pedig még a nyaka sem mozdul, annyira diszkréten teszi). Persze tudom már ennyi idő után, hogy melyik az a nőtípus aki tetszik neki. A nagyon feltűnő, nagyon kint cici popsi típust nem kedveli (legalábbis nem nézi meg annyira), de a szolídan és elegánsan dekoratív nőket tudom, hogy megnézi, és nézné jobban, ha nem lennék ott. Nem szeretem persze észrevenni az ilyesmit, jobb ha nem látom :o) , mert persze azért zavar. De mivel diszkrét, és hát nem tehet róla, férfiból van,ezért nem reagálok rá egyáltalán. Azt hiszem egy kis "verseny" ilyen szempontból nem árt nekünk em, segít, emlékeztet mindig, hogy mi is csinosan és vonzónak tartsuk magunkat mellettük, odafigyeljünk testünkre és adjunk rá, hogy jól nézzünk ki.

2009. ápr. 18. 13:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hadd nézze. Amíg csak nézi, addig nincs baj.:)
2009. ápr. 18. 13:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom nem nézi meg őket, mert tudja h engem zavar...legalábbis nem feltűnően teszi:D
2009. ápr. 18. 13:53
 10/13 anonim válasza:
98%
Nincs ezzel semmi baj,természetes dolog!! képzeld,ha pasikat nézegetne!! :))
2009. ápr. 18. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!