Hogy reagáljátok le, ha a párotok megnéz más nőket?
Tudom, hogy tetszenek neki más nők. (nekem is tetszenek más férfiak) Jót nevetek, ha a kocsiban egy nő után fordul és majdnem beleszállunk az előttünk haladóba. Mulatok, ha látom, hogy társaságban tetszik neki valaki és produkálja magát. (Mindezeket én is csinálom és is ember és nő vagyok, szeretm, ha sokmindenkinek tetszem)
Ezek a dolgok szebbé teszik az életet. Mindez nem jelenti azt, hogy akár csak egy pillanatra is eszembe jutna, hogy hűtlen lenne hozzám.
Nos, az a férfi aki szerelmes volt belém, az ránézett más nőkre, mondjuk, ha kávézóban ülünk elmennek mellettünk. De nem azért nézegette, mert nők, hanem mint te is megnézed ha elmegy melletted valaki. Lehet hogy magában megjegyezte, hogy csinos. Ez nem is zavart, mert tudtam, hogy szeret. Viszont volt olyan partnerem, aki tényleg megbámult egy szomszéd asztálnál ülő nőt például. Az nagyon rosszul esett. És mint kiderült később valóban nem is volt oda értem annyira. Úgyhogy rájöttem, hogy ilyen problémám akkor adódik, ha valóban nincs oda értem annyira a pasi. Ez nem függ össze azzal, hogy én vagy te mennyire vagy szép.
Magamról: 30 éves nő vagyok, és engem is meg szoktak bámulni a pasik.
Nincs benne semmi extra. A szépérzéket nem lehet és nem is kell kiirtani. Amíg nem esik az ember túlzásokba, addig teljesen rendben van.
"Hűséget fogadunk, nem vakságot".
Persze, szerintem a legtöbb férfi megnéz egy csinos nőt, és valljuk be, azért sok csinos nőtársunk van...
Szerintem az tiszteletlenség a párjával szemben, ha a férfi teljsen utánafordul és jól megbámul egy nőt a mi jelenlétünkben, nálunk ilyen nem is fordul elő szerencsére, pedig régóta vagyunk házasok.
De elkapom azt a kis röpke pillanatot is, amikor a szeme követ így valakit (pedig még a nyaka sem mozdul, annyira diszkréten teszi). Persze tudom már ennyi idő után, hogy melyik az a nőtípus aki tetszik neki. A nagyon feltűnő, nagyon kint cici popsi típust nem kedveli (legalábbis nem nézi meg annyira), de a szolídan és elegánsan dekoratív nőket tudom, hogy megnézi, és nézné jobban, ha nem lennék ott. Nem szeretem persze észrevenni az ilyesmit, jobb ha nem látom :o) , mert persze azért zavar. De mivel diszkrét, és hát nem tehet róla, férfiból van,ezért nem reagálok rá egyáltalán. Azt hiszem egy kis "verseny" ilyen szempontból nem árt nekünk em, segít, emlékeztet mindig, hogy mi is csinosan és vonzónak tartsuk magunkat mellettük, odafigyeljünk testünkre és adjunk rá, hogy jól nézzünk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!