Anyukám takarításmániája a sírba tesz! Mit tehetnék?
Naponta 5x porszívózik, minden egyes helységben.
Egész nyáron arra kellett kelnem, hogy ő 8-kor beront a szobámba és porszívózik.
Este 11-kor csinálja az 5.-et, az sem zavarja, ha már alszok.
Múltkor itt voltak a barátnőim, a földön ültünk, dumálgattunk.. Erre megjelent anyám a porszívóval :S Nagyon gáz volt.. :S
Mit tehetnék? Már beteges ez az egész! Ja és közben meg folyamatosan panaszkodik, hogy ő milyen fáradt.. De ha én megcsinálok bármit itthon, az úgy nem jó, és ő is megcsinálja utánam ugyanazt. Így már inkább nem is segítek neki.. Még akkor én vagyok a szemét..
15/L
Fogadjam el? Hogy nincs 1 perc magánéletem sem?
Fél órára tudok max egyedül lenni, mert valamit mindig kell csinálnia itt körülöttem..
Kérdezd meg őt az érzéseiről! Mit érez, mikor nekikezd takarítani? Mi a belső indíttatása?
Kérdezd meg, hogy az elmondott indoka szerinte igaz-e. Kérd meg, hogy gondolja át tiszta fejjel.
Mutasd meg neki ezt az írást:
Biztosítsd őt a szeretetedről, és mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha segítséget kérne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!