Anyukám takarításmániája a sírba tesz! Mit tehetnék?
Naponta 5x porszívózik, minden egyes helységben.
Egész nyáron arra kellett kelnem, hogy ő 8-kor beront a szobámba és porszívózik.
Este 11-kor csinálja az 5.-et, az sem zavarja, ha már alszok.
Múltkor itt voltak a barátnőim, a földön ültünk, dumálgattunk.. Erre megjelent anyám a porszívóval :S Nagyon gáz volt.. :S
Mit tehetnék? Már beteges ez az egész! Ja és közben meg folyamatosan panaszkodik, hogy ő milyen fáradt.. De ha én megcsinálok bármit itthon, az úgy nem jó, és ő is megcsinálja utánam ugyanazt. Így már inkább nem is segítek neki.. Még akkor én vagyok a szemét..
15/L
Nagyon nem tudsz ellene tenni semmit. Ő ilyen, de még mindig jobb mintha az ellenkezője lenne!:)
Én is ilyen vagyok, nagyon szeretem a rendet.Bár napi 5x, én sem porszívózok.:)
Nálunk épp fordítva van. Ha anyám megcsinál valamit,és újra megcsinálom, mert nem érzem annyira precíznek,és tisztának ahogy ő csinálja..
Van egy 16 hónapos fiam is.:)Együtt élünk.
Ha pl. anyám tisztába rakja , akkor én utána biztosan megigazítom.Ugyan ez az öltözésnél is...valamit mindig ferdén ad rá. Mostmár megtiltottam neki, hogy bármit is csináljon a mi környezetünkben, mert egyszerűen nem tudom elviselni, ahogy ő mos, vasal, takarít...ez van. Én is ilyen abnormális vagyok..
Pl. múltkor nem voltunk itthon, és kimosta a fiam ruháit..nem bírtam megállni,és utána mostam én is.
Bár nálunk ebből veszekedés nincsen MÁR. megegyeztünk, hogy mindenki a saját portáját takarítja stb..
Igy nincs gond. Mond meg anyukádnak, hogy a te szobádban te takarítassz.Nem kell bejönnie stb..Biztos meg tudod vele beszélni.Esetleg, kérdezd meg, hogy hogyan csináljad, ahogy neki is megfelel.
Szerintem fogadd el, hogy ilyen az édesanyád! Ha nem megy, akkor válts sulit és költözz koleszba, vagy várj még 3 évet, utána jön az egyetem!
Ez lehet nála betegség is, lehet, hogy nem tehet róla...
Ha bezárom, akkor képes hetekre megsértődni és hozzám se szól.
Amúgy kertes ház
Van itthon 4 porszívónk :D
Minden emeletre 1, +1 tartalék..
Különben sem tudnám hova elrejteni
Van egy jó ötletem!
Küldd át hozzánk!
:D
Ablakot mosni nem szeret véletlenül? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!