Anyám normális egyáltalán? Mit tegyek?
Egy rádió rendezvényt szervezett, amire elhívtak, hogy segítsek. 10:00-re hívtak. A rendezvény 13:00-tól kezdődik 'hivatalosan'. Anyám kb 1 órája felhívott, hogy értem jön, mert '40 °C van, és különben is, mit keresek ott'.
Mondták a rádiósok, hogy amíg a rendezvény tart, bármikor visszamehetek.
17l
de cuki vagy mint egy háziállat,megsimikéznek,h nincs semmi baj..na ezért néznek még mindig gyereknek...
amúgy miért stresszelsz?előtted az élet oda mehetsz ahova akarsz,1év múlva már legálisan is..nem a világ vége
Nem értem anyádat,délután verőfényes,szikrázó napsütéses időben amikor hétágra süt a nap(tehát nincs sötét,nem tudnak behúzni a sötét kapualjban,mert nincs sehol sötét kapualj),akkor miért félt... ?
De ezt itt mi itteni válaszolgatók tényleg nem fogjuk tudni megoldani,ezt neked kell vele megbeszélned,ismétlem,neked...
Az előbb bejött a szobámba, és ezt mondta: 'nehogy már másnak dolgozzál'.
Szerintem esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!