Nem tudom aggódjak? Többször előfordult az elmúlt 2 hónap során hogy a férjem fogta magát, és se szó se beszéd eltűnt órákra.
Figyelt kérdés
Se telefont nem vitt magával és tegnap több mint 7 órára felszívódott.Mikor hazajött és megkérdeztem tőle (nem számon kérőn) hogy hol járt azt mondta, autózott.Nem tudom mit higgyek.Lenne okom aggódni?2011. aug. 27. 12:43
11/13 anonim válasza:
Valószínű, hogy a 2. 3. alkalommal már számonkértem volna. Nekem nem fér bele egy kapcsolatba az, hogy az egyik fél csak úgy szó nélkül elmegy. És még hogy el se tudjam érni?!
12/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Lehet még a telefonjába is bele néztem volna. Bár nem hinném, hogy otthon hagyná, ha valami is lenne benne.
13/13 anonim válasza:
Ha ez rendszeres, akkor van okod aggódni.
Nem biztos, hogy megcsal, de valamiért ezek szerint vagy menekül otthonról vagy olyan problémája van, amit nem veled együtt akar megoldani vagy valami olyat tesz, amit titkol előled. Egyik sem túl biztató verzió :(
Szerintem ne nyomozz utána, és ne rágd a fülét, de ne is nyeld le szó nélkül, mert ronthatsz a helyzeten, hanem próbáld inkább őszintén elmondani neki, hogy mennyire aggódsz érte és a házasságotokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!