Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Teljesen ki...

Mit tegyek? Teljesen ki vagyok már. Totálisan oda vagyok a szomszédomért már 1 éve. Nekem van barátom. és neki is van barátnője. De el kell hogy feledjem. Mert ez így nem lesz jó. állandóan álmodozom. Egyébként 22 éves vagyok ö idősebb

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 22:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat :-) végre egy normális válasz
2011. aug. 26. 23:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért az enyémmel mi volt a bajod ha?Azért mert leírtam az igazat és nem kenter falaztam...

Akkor is gáz ha rózsaszín felhő ha nem,mert ha lenne rá lehetőség az első alakalommal megdugatnád magad az tuti és sírva mennél vissza a palidhoz hogy fogadjon vissza..

2011. aug. 26. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem ne mesélj kis anyám,pár ilyen sztorit láttam már sajnos...Az első lehetőségnél már a szádba lenne a farka az tuti.
2011. aug. 26. 23:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem mindenki csalja meg a párját, akinek egy időre megtetszik más is.

Engem is megkísértett ilyesmi, aztán elmúlt. De szerencsére az illető nem a szomszédom volt. A helyedben nem tartanám velük a kapcsolatot, manapság nem is olyan nehéz elhatárolódni egy szomszédtól.

Persze lehet, hogy igazából hiányzik valami a kapcsolatodból, azért tetszik más. Én is el voltam hanyagolva nagyon. De aztán mi a párommal tisztáztuk a problémákat és utána az én kis titkos problémám magától megszűnt. Teljesen elmúlt a lángolás más felé.

Viszont van olyan, amikor nagyon boldogtalan egy kapcsolat, abból jobb kiszállni.

De mástól ne vegyél el senkit. Barátnője van, innen kezdve neked tabu.

2011. aug. 27. 00:04
 15/15 A kérdező kommentje:
23:24 nek tied is jó volt.köszönöm.mindenkinek köszönöm a választ.túl lépek rajta nem fog érdekelni ez lesz a legjobb.igazából én nem vagyok ilyen
2011. aug. 27. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!