Én reagálom túl, vagy lehet, hogy szégyell?
A legjobb barátnők vagyunk 4 éves korunk óta, de a szakközépsulit máshol töltöttük. Nem távolodtunk el, de ő középsulis osztálytársai körében most is keresi a népszerűségét. Most pár hete megismerkedtem ezekkel az emberekkel, nagyon aranyosak, persze nem ismerem őket még igazán, de így első blikkre rendesnek tűntek, és jófejnek.
Az a problémám, hogy olyan, mintha a barátnőm átat akarna közém és közéjük vetni. Amint látják, hogy találkozni szeretnének velem, kiharcolja, hogy csak kettesben menjünk le. Amint odajönnek a többiek, elvonszol azzal, hogy beszélni akar velem. Akármikor találkozunk, mindig arról kell beszélnünk, ami az ő problémája, van, hogy hússzor meghallgatom és már unom, de nem szólok, mert mégiscsak nekem mondja el csak ezeket.
Elegem van abból, hogy minden hétfőn azt csinálja, hogy parádézik nekem, hétvégén milyet buliztak, de az még nem jutott eszébe, hogy engem is elhívjon. Van, hogy a többiek mondják neki, hogy adja át, hogy jöjjek én is, de ezek az üzenetek valamilyen módon csak utólag érkeznek meg hozzám tőle... Van ráadásul olyan is, amit pont a többiektől tudtam meg, szerintem azokat tőle nem is fogom hallani soha. Amikor megmondom neki, hogy mi lenne, ha én is mennék, akkor kijelenti, hogy dehát ez nem olyan buli lesz... meg hogy majd ráér ez még.
Elegem van belőle, hogy a saját népszerűsége fontosabb mint én, és hogy a lelki szemetesládájánál nem vagyok több. Jogos szerintetek a dühöm, vagy nálam van a probléma?
19/L
Fél hogy téged jobban megkedvelnének mint őt.
Kerüld ki őt és csatlakozz úgy a csoporthoz.
privát barátnő?Ez mekkora egy számító viselkedés.:D
Én ovodába féltékenykedtem utoljára,hogy más elveszi a barátnőmet.
Ha igazi barátok,akkor úgysem fognak dobni egy népszerűbb,csinosabb,okosabb lány miatt.Aki meg ilyet tesz az kit érdekel?Nem is igaz barát.
Osztom az előző véleményeket. De szerintem a barátnőd nem is igazán barátnőd, vagy már nem, én a legjobb barátomra maximum utoljára 17 évesen voltam féltékeny, azóta egyáltalán nem zavar, ha barátkoznak vele, vagy más ismerőseim szimpatikusnak vagy szimpatikusabbnak találják, mint engem. Ő a legjobb barátom, bármi van, mindig itt van nekem, minket más nem tud összeugrasztani, és ez egyáltalán nem függ össze, hogy ki-kivel barátkozik. Ha a barátnőd ilyeneket tesz, az nem igazi barátság...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!