Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl, vagy lehet,...

Én reagálom túl, vagy lehet, hogy szégyell?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnők vagyunk 4 éves korunk óta, de a szakközépsulit máshol töltöttük. Nem távolodtunk el, de ő középsulis osztálytársai körében most is keresi a népszerűségét. Most pár hete megismerkedtem ezekkel az emberekkel, nagyon aranyosak, persze nem ismerem őket még igazán, de így első blikkre rendesnek tűntek, és jófejnek.

Az a problémám, hogy olyan, mintha a barátnőm átat akarna közém és közéjük vetni. Amint látják, hogy találkozni szeretnének velem, kiharcolja, hogy csak kettesben menjünk le. Amint odajönnek a többiek, elvonszol azzal, hogy beszélni akar velem. Akármikor találkozunk, mindig arról kell beszélnünk, ami az ő problémája, van, hogy hússzor meghallgatom és már unom, de nem szólok, mert mégiscsak nekem mondja el csak ezeket.

Elegem van abból, hogy minden hétfőn azt csinálja, hogy parádézik nekem, hétvégén milyet buliztak, de az még nem jutott eszébe, hogy engem is elhívjon. Van, hogy a többiek mondják neki, hogy adja át, hogy jöjjek én is, de ezek az üzenetek valamilyen módon csak utólag érkeznek meg hozzám tőle... Van ráadásul olyan is, amit pont a többiektől tudtam meg, szerintem azokat tőle nem is fogom hallani soha. Amikor megmondom neki, hogy mi lenne, ha én is mennék, akkor kijelenti, hogy dehát ez nem olyan buli lesz... meg hogy majd ráér ez még.

Elegem van belőle, hogy a saját népszerűsége fontosabb mint én, és hogy a lelki szemetesládájánál nem vagyok több. Jogos szerintetek a dühöm, vagy nálam van a probléma?

19/L

2011. aug. 26. 16:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Fél hogy téged jobban megkedvelnének mint őt.

Kerüld ki őt és csatlakozz úgy a csoporthoz.

2011. aug. 26. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult már, hogy bevittem egy új embert egy társaságba, végül mindig nagyobb sztár lett mint én. Először barátnőimmel történt meg, aztán az exemmel. A történet vége az lett, hogy miután szakítottunk ő maradt benne a társaságban, nem én. Peig én már 10 éve voltam a barátjuk, ő meg csak 2. Azóta inkébb meggondolom, hogy vegyítem-e a társaságaimat. Van, akit megtartok privát barátnőnek.
2011. aug. 26. 17:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

privát barátnő?Ez mekkora egy számító viselkedés.:D

Én ovodába féltékenykedtem utoljára,hogy más elveszi a barátnőmet.

Ha igazi barátok,akkor úgysem fognak dobni egy népszerűbb,csinosabb,okosabb lány miatt.Aki meg ilyet tesz az kit érdekel?Nem is igaz barát.

2011. aug. 26. 17:13
 14/17 reptoid tudós 2 ***** válasza:
Mondd meg neki.
2011. aug. 26. 17:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is attól fél, nehogy téged jobban szeressenek, hozzád jobban kötődjenek, mint hozzá. Valószínűleg tudja, hogy mennyire kedves természeted van, és ezért tart ettől. Talán ezért is "nyomott" el téged korábban is. Ha szeretnél a többiekkel barátkozni, és úgy érzed, hogy a többiek is szívesen barátkoznának veled, akkor megteheted, hogy te szervezel egy ilyen közös találkozást, ahova te hívod el a barátnődet és annak a barátait is, így a barátnőd sem marad ki a dologból. Ha azonban a barátnődet ez zavarja, akkor veheted elő ezt a témát és kérdezhetsz rá, hogy miért zavarja, ha te is a társaság része leszel.
2011. aug. 26. 17:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Osztom az előző véleményeket. De szerintem a barátnőd nem is igazán barátnőd, vagy már nem, én a legjobb barátomra maximum utoljára 17 évesen voltam féltékeny, azóta egyáltalán nem zavar, ha barátkoznak vele, vagy más ismerőseim szimpatikusnak vagy szimpatikusabbnak találják, mint engem. Ő a legjobb barátom, bármi van, mindig itt van nekem, minket más nem tud összeugrasztani, és ez egyáltalán nem függ össze, hogy ki-kivel barátkozik. Ha a barátnőd ilyeneket tesz, az nem igazi barátság...

20L

2011. aug. 26. 17:46
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok:) elegyítettem mindet, és megfogadom:)
2011. aug. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!