Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen döntöttem, hogy még...

Helyesen döntöttem, hogy még nem fogadtam el tőle a gyűrűt?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt.Tegnap aranyos módon meglepett egy gyűrűvel.Örültem neki,de hirtelen eszembe jutottak dolgok,hogy én tényleg ezt szeretném-e a jövőmmel kapcsolatban.

Ő ugye focista.

Nagyon sokat vagyok egyedül,sokszor fél napokat.

Főzök,mosok,takaritok rá (Ő 22),annak ellenére,hogy 19 éves vagyok.Szinte mindenről lemondtam Ő érte,természetesen a családomról nem.A sulit nagyon elhanyagoltam,a gyakorlatokat.Szeretem nagyon.

Nagyon későn fekszik le mindig a TV és az internet miatt.Sokszor külön alszunk emiatt,mert én nem tudok tv és zene mellett aludni,sokszor egyszerre csinálja a kettőt.Na,aztán felkel 10 körül,elmegy kondizni egy-két órára.Mire haza ér,nekem készen kell lennem az ebéddel.Akkor eszik,majd jól lakottan le ül a TV és a laptop elé és órákat rajta lóg.Aztán elalszik és már megy is edzésre.

Este haza jön,vacsi,gép-tv,zuhany,szex és továbbra is internet,aztán alvás.

Elhiszem,hogy nem könnyű focistának lenni,de valami hiányzik ebből a kapcsolatból...Néha-néha szeretget,de többször van az,hogy úgy érzem,nem is vesz észre,csak vagyok,mint a befőtt...

Meccs előtti két napban pedig nem is szeretkezünk,mert akkor nem tud jól teljesiteni majd meccsen....

Kicsit furdall is a lelkiimeret,hogy nem fogadtam el,de mondtam neki,hogy még gondolkodnom kell dolgokon..

Helyesen tettem?

2011. aug. 26. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
hiányzik valami a kapcsolatból?! valami? hát szerintem a szexen kívül minden. egyáltalán nem kéne vele lenned.
2011. aug. 26. 16:36
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
19éves fiatal lány vagy.Csak egész nap főzöl mosol takarítasz meg megd.ugnak,most szó szerint.Én ugy érzem hogy nem kellesz másra neki,csak erre.Aki szerelmes az nem mondja meccs előtt hogy nem csinálhattok semmit mert nem tud teljesíteni,inkább az adja a lelki enerigát,legalábbis én ugy gondolnám.Én a helyedben elhagynám!Tanulnék,mert az többet ér,később meg már nem lesz annyira lehetőséged,gondolkozz csak el,meg huszon x évesen ott ülsz majd a fiatalabbak között,vagy ha később elhagy,akkor mit teszel?Se házad,se munkád,se végzettséged nem lesz.Az eljegyzés még nem házasság.Menjél haza,tanulj,dolgozz,és olyannallegyél és menj hozzá,aki tisztel ,nem csak lyuknak néz.Ha meg nem birsz tőle elszakadni,akkor keményíts be.Mond el neki hogy szükséged van a szeretetre,szerelemre meg főleg ennyi idősen!!Ha nem adja meg,akkor pápá.De ne halaszd el a tanulási lehetőséged,meg időd,mert később b.aromira bánni fogod!!!!
2011. aug. 26. 16:47
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul döntöttél. Egy nőnek ez a dolga hogy otthon dolgozzon, nevelje a gyerekeket, csinálja a házimunkát. Csak mostanában van ilyen sok vadfeminista liba aki hímsovinizmust kiállt de remélhetőleg egyszer ez is véget ér.
2011. aug. 26. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:

18:55 neked meg az a dolgod hogy heréltesd ki magad.

Kérdező!

Téged kihasználnak!

Költözz el tőle és tanulj szorgalmasan! Ha néha szexelni van kedved látogassátok meg egymást. ennyi. 19 évesen nem cselédnek kellene lenned hanem a jövődet alapozni!

2011. aug. 28. 14:27
 15/16 anonim válasza:

"Elhiszem,hogy nem könnyű focistának lenni"

Nem könnyű??? Ingyenélő az összes focista Magyarországon. Csak alibizni tudnak, de azt nagyon. Negyven ezer forintot nem érdemelnének havonta a teljesítményükért.

2012. okt. 2. 17:00
 16/16 anonim válasza:
Amúgy meg csak kihasznál, te tudod így jó-e neked..
2012. okt. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!