Helyesen döntöttem, hogy még nem fogadtam el tőle a gyűrűt?
1 éve vagyunk együtt.Tegnap aranyos módon meglepett egy gyűrűvel.Örültem neki,de hirtelen eszembe jutottak dolgok,hogy én tényleg ezt szeretném-e a jövőmmel kapcsolatban.
Ő ugye focista.
Nagyon sokat vagyok egyedül,sokszor fél napokat.
Főzök,mosok,takaritok rá (Ő 22),annak ellenére,hogy 19 éves vagyok.Szinte mindenről lemondtam Ő érte,természetesen a családomról nem.A sulit nagyon elhanyagoltam,a gyakorlatokat.Szeretem nagyon.
Nagyon későn fekszik le mindig a TV és az internet miatt.Sokszor külön alszunk emiatt,mert én nem tudok tv és zene mellett aludni,sokszor egyszerre csinálja a kettőt.Na,aztán felkel 10 körül,elmegy kondizni egy-két órára.Mire haza ér,nekem készen kell lennem az ebéddel.Akkor eszik,majd jól lakottan le ül a TV és a laptop elé és órákat rajta lóg.Aztán elalszik és már megy is edzésre.
Este haza jön,vacsi,gép-tv,zuhany,szex és továbbra is internet,aztán alvás.
Elhiszem,hogy nem könnyű focistának lenni,de valami hiányzik ebből a kapcsolatból...Néha-néha szeretget,de többször van az,hogy úgy érzem,nem is vesz észre,csak vagyok,mint a befőtt...
Meccs előtti két napban pedig nem is szeretkezünk,mert akkor nem tud jól teljesiteni majd meccsen....
Kicsit furdall is a lelkiimeret,hogy nem fogadtam el,de mondtam neki,hogy még gondolkodnom kell dolgokon..
Helyesen tettem?
18:55 neked meg az a dolgod hogy heréltesd ki magad.
Kérdező!
Téged kihasználnak!
Költözz el tőle és tanulj szorgalmasan! Ha néha szexelni van kedved látogassátok meg egymást. ennyi. 19 évesen nem cselédnek kellene lenned hanem a jövődet alapozni!
"Elhiszem,hogy nem könnyű focistának lenni"
Nem könnyű??? Ingyenélő az összes focista Magyarországon. Csak alibizni tudnak, de azt nagyon. Negyven ezer forintot nem érdemelnének havonta a teljesítményükért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!