Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal (25-30) házaspár hol...

Fiatal (25-30) házaspár hol találhat barátokat?

Figyelt kérdés
Nekem vannak barátnőim, de mind máshol lakik, elég ritkán tudunk találkozni. Neki a városban egy barátja van, de neki jelenleg nincs párja, ami nem gond, találkoznak így is, de mi szeretnénk egy baráti házaspárt vagy párt, akivel eljárhatnánk szórakozni. Munkahelyen nincs senki. Hol találhatnánk?
2011. aug. 26. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2.válaszoló: mi az h a kisértések elkerülése végett?? :O

Ekkora baromságot már bocsi,de rég olvastam! Most ennyi erővel akkor az ember dolgozni se menjen,boltba se,meg egyáltalán,legjobb,ha bezárkózik valami sötét kolostorba,nehogy bárkire is ránézzen,illetve őt meglássák,miután megházasodott? PFfffff...:S

kérdezőnek: én szivesen járnék Veletek szórakozni,én 25 vagyok,barátom 32. Feltéve,ha budapestiek vagytok.:)szeretünk táncolni,étterembe járni,bowling vagy bármi hasonló jöhet!

2011. aug. 26. 17:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem Pestiek vagyunk és nem is Magyaroszágiak.
2011. aug. 26. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha esetleg Szlovákia,akkor itt vagyunk mi :)
2011. aug. 26. 22:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Románia
2011. aug. 26. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!