Nem megalázó egy családapának vagy családanyának bruttó 57 ezer forintot fizetni közmunkáért?
Figyelt kérdés
Sajnos manapság nem csak hanyag, munkakerülő emberek jutnak erre a sorsra. Egy négy tagú család hogyan tud megélni mondjuk 100 ezer forintból. Rezsi meg egyebek. Rakényszerítik az embert, hogy lopjon, csaljon annak érdekében, hogy a családját minimális módon eltudja tartani. Megalázó!!!!!2011. aug. 26. 10:35
32/34 anonim válasza:
15:49 sokat sírnál te az én nagy lovam hátán kis fiam !
33/34 anonim válasza:
"13:26 én közmunkában nem fogok dolgozni, mert ha én odakerülnék te már édes anyáddal éhen halnál ,tanulatlan béna ,lusta, buta ,tróger!"
Én nem szidtam édesanyádat, és megkérnélek, hogy te szakadj le az enyémről. Az, hogy mit gondolsz rólad, arra nagy ivben teszek, de anyámat hagyd ki a gondolatidból is. Világos?
Mellesleg 4 szakmával büszkélkedhetem, amiből kényelmesen megélek. Veled ellentétben, aki ezennel le is irtad magad, mint gondolkodó ember. Csak az ked el anyázni, aki annyira alpári, hogy sem válaszolni, sem vitázni nem tud rendesen.
Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!