Nem megalázó egy családapának vagy családanyának bruttó 57 ezer forintot fizetni közmunkáért?
" "
Na persze hülye leszek megalázni magam, inkább elmegyek önkéntes munkát végezni, azt is elfogadják. "
Ja, hát akinek büdös a munka.."
B@szki!Az önkéntes munka talán nem munka???!Ráadásul, azért még pénzt sem kap.Mindenesetre százszor felemelőbb érzés ÖNKÉNT tenni valamit azokért , akik iránt nehéz helyzetük miatt sajnálatot érzünk, mint kényszerből gürizni egy zsarnok cégnek, ahová csak úgy bedugtak, szaros 57000-ért!
Aki önkéntes munkát végez, az a segélyből ér, jár neki arra az időre is, de így elismerik a "tisztelt nagyokosok", hogy tett érte valamit :/
Ingyen munkás kell a magyar államnak, nincs ezen mit szépíteni.
"És ha meglát egy ismerős akkor mi van? A munka nem szégyen. Te inkább elmész kvázi ingyen dolgozni, nehogy valaki meglásson...nem sajnállak."
Te is csak addig nem szégyenled, amíg nem te csinálod!
"folyt köv: a közmunkáért én egy büdös vasat nem adnék egyiknek sem ,mert amit csinálnak az = a o-val 8 órában támísztani a lapátot?"
Aki így gondolja, az megérdemelné, hogy jól megsimogassák azzal a lapáttal!Én dolgoztam óvodában közmunkásként, igaz, nem lapátoltam, csak épp a kollégámmal öt másik helyett dolgoztunk a konyhában, arra nem volt idő, hogy normálisan bekapjak valami ebédet.Bár dajkának vettek fel, mégis szinte folyamatosan a konyhán volta, ahol a több száz edényt kellett mosogatni, aztán mehettünk a gyerekek után a szaros mosdót takarítani, udvart sepregetni, soroljam??Nem lehetett ám elbliccelni a munkát mert az összes állandós kolléga árgus szemekkel leste, jól csináljuk-e a munkát, amiből eszükbe sem jutott kivenni a részüket, jó elnyaralgattak, üldögéltek a teremben az óvónők mellett, amíg a közmunkás csicskák végezték a piszkos munkát.Nos,nekik nem sült le a bőr a Pof@jukról kihasználni a lehetőséget!
Az (eredetileg)könyvelő, közmunkás kollegina bezzeg egész nap az irodában csücsült, egy hét után már otthonról(!!)dolgozhatott, állítólag szöveget fordított...
Annak idején még a minimálbérrel egyezett a közmunkás fizetés.Persze 4,6 óráért arányosan kevesebb járt és igyekeztek nem teljes időben foglalkoztatni az embert, hogy ne kelljen teljes bért fizetni...De állítólag a közmunkásoknak lesz külön közmunkásbér, ami természetesen kevesebb lesz, ez lehet az az 57000 Ft.Vastag bőr van a képén annak, aki ezt kitalálta, de annak is, aki képes ennyiért dolgozót foglalkoztatni (persze , ezért is maximális teljesítményt várnak el)!Rabszolgatartás magyar módra.Adjon hálát az Istennek mindenki, aki már megvetette a lábát külföldön!
"folyt köv: a közmunkáért én egy büdös vasat nem adnék egyiknek sem ,mert amit csinálnak az = a o-val 8 órában támísztani a lapátot?"
Rád is rádférne egy kis közmunka. Meg is érdemelnéd. És egy életre megtanulnád, hogy csak a cigányok, és te támasztják ott a lapátot, másnak a bele szakad ki a melóban. Bár te is támasztod azt a bizonyos lapátot, csak te teljes munkaidőben, jobb pénzért.
15:52
Megszólalt a munkáltató!...
Nem árt, ha leszállsz a nagy lóról!Tudod, minél magasabban van valaki, annál nagyobbat eshet!
Valóban nem leszel közmunkás, mert ennyi ésszel , ilyen hozzáállással oda sem lennél jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!