Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartanad a 6 hetes gyereket...

Megtartanad a 6 hetes gyereket a szeretodtol aki nem akarja mert mar van neki egy feleves fia?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 20:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%
A hallgatásért cserébe szép kis tartásdíjat is kizsarolhatsz, plusz ha nem a nevére anyakönyvezteted, akkor az állam fizeti a gyerektartást, tehát dupla pénz.
2011. aug. 25. 21:08
 12/25 anonim ***** válasza:
34%
... amugy ez nem indok egy embertol, hogy azert nem akar még egy gyereket, mert mar van neki egy....
2011. aug. 25. 21:08
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem esnék teherbe olyan férfitól, akinek fél éves gyereke van, van családja, ugyanis nem feküdnék le vele.

A férfinak meg nem sok fogalma lehet a fogamzásgátlásról, ha sorra potyogtatja szét a gyerekeket, amerre jár, évente kettőt-hármat.

2011. aug. 25. 21:09
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

A hallgatásért cserébe szép kis tartásdíjat is kizsarolhatsz, plusz ha nem a nevére anyakönyvezteted, akkor az állam fizeti a gyerektartást, tehát dupla pénz.

És sok nő sajnos ebből él.Szánalmas.

Nem tartanám meg.És nem állnék össze családos emberel se.

2011. aug. 25. 21:17
 15/25 anonim ***** válasza:
75%

Nem lennék a szeretője olyan embernek akinek családja,gyereke van és tudom hogy miattam nem fogja ott hagyni őket,de akkor se ha ott hagyná miattam a családját mert nem szeretnék szétszedni egy családot. Ha még is netalántán lefeküdnék egy ilyen férfivel vigyáznék hogy még véletlenül se essek teherbe.

De hogy a te oldaladról nézzük a helyzetet:

Hány éves vagy? Milyen az anyagi helyzeted? Fel tudnád nevelni egyedül a gyereket? Vágysz egy gyerekre?

Ha elég idős vagy,fel tudnád nevelni és szeretnéd azt a gyereket akkor mindenképp tartsd meg,mert van 3 olyan ismerősöm akik elvetették a gyereküket mert még nem akartak babát aztán most hogy akarnának sehogy se jön össze nekik. Tudom ez nem mindenkivel van így de veled is előfordulhat sajnos.

2011. aug. 25. 21:18
 16/25 anonim ***** válasza:
35%
Annak a magzatnak már a kicsi szíve is ver.Nem tehet semmiről,nem ő kérte hogy élhessen.De mivel már létezik,én biztosan nem veteném el.Nehogy ő bűnhődjön már az én hibámért.
2011. aug. 25. 21:18
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

21:08 vagyok

A mi utcánkban van egy ilyen nó. Négy gyereke van 3 pasitól, húsvétkor abortusza volt, de útban az ötödik gyerek, Általános hetedikből állt ki szülni, a most 16 éves lányának is volt egy abortusza már. Befogadnak minden csóró rokont, nem dolgozik egyik se, a családi pótlékból élnek. Beléptek egyházba, nagycsaládos szervezetbe, mindent ingyen kapnak. Igen, van aki abból él, hogy gyereket potyogtat.

2011. aug. 25. 21:23
 18/25 anonim ***** válasza:
86%
Mar elnezest kerdezo, de szerintem te nagyon naiv vagy. Nem azert nem akarja, mert van mar neki 1 gyereke, hanem azert, mert te "csak" arra kellesz neki. Ez sajnos az igazsag. Kulonben nem szereto lennel. Nyilvan veled elne, ha teged szeretne. Gondolkodj el ezen. Ez csak szoveg, hogy a masik gyerek miatt...nem akar koloncot a nyakaba.
2011. aug. 25. 21:53
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem.
2011. aug. 25. 22:12
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
De nagy a hallgatás a kérdező felől...
2011. aug. 25. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!