Megtartanad a 6 hetes gyereket a szeretodtol aki nem akarja mert mar van neki egy feleves fia?
Nem esnék teherbe olyan férfitól, akinek fél éves gyereke van, van családja, ugyanis nem feküdnék le vele.
A férfinak meg nem sok fogalma lehet a fogamzásgátlásról, ha sorra potyogtatja szét a gyerekeket, amerre jár, évente kettőt-hármat.
A hallgatásért cserébe szép kis tartásdíjat is kizsarolhatsz, plusz ha nem a nevére anyakönyvezteted, akkor az állam fizeti a gyerektartást, tehát dupla pénz.
És sok nő sajnos ebből él.Szánalmas.
Nem tartanám meg.És nem állnék össze családos emberel se.
Nem lennék a szeretője olyan embernek akinek családja,gyereke van és tudom hogy miattam nem fogja ott hagyni őket,de akkor se ha ott hagyná miattam a családját mert nem szeretnék szétszedni egy családot. Ha még is netalántán lefeküdnék egy ilyen férfivel vigyáznék hogy még véletlenül se essek teherbe.
De hogy a te oldaladról nézzük a helyzetet:
Hány éves vagy? Milyen az anyagi helyzeted? Fel tudnád nevelni egyedül a gyereket? Vágysz egy gyerekre?
Ha elég idős vagy,fel tudnád nevelni és szeretnéd azt a gyereket akkor mindenképp tartsd meg,mert van 3 olyan ismerősöm akik elvetették a gyereküket mert még nem akartak babát aztán most hogy akarnának sehogy se jön össze nekik. Tudom ez nem mindenkivel van így de veled is előfordulhat sajnos.
21:08 vagyok
A mi utcánkban van egy ilyen nó. Négy gyereke van 3 pasitól, húsvétkor abortusza volt, de útban az ötödik gyerek, Általános hetedikből állt ki szülni, a most 16 éves lányának is volt egy abortusza már. Befogadnak minden csóró rokont, nem dolgozik egyik se, a családi pótlékból élnek. Beléptek egyházba, nagycsaládos szervezetbe, mindent ingyen kapnak. Igen, van aki abból él, hogy gyereket potyogtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!