Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megsértődött mert rászóltam,...

Megsértődött mert rászóltam, hogy ne a konyharuhába törölközzön. Jogosan szóltam rá?

Figyelt kérdés
Az anyukám nagynénjéről van szó. Pár hete itt van nálunk (hosszú történet hogy miért). Ő is szokott főzni, 82 éves amúgy. Ma mikor főzte az ebédet, ugye eléggé izzadt a meleg miatt, erre látom hogy a konyharuhával törli meg a homlokát, meg az arcát. Konkrétan láttam, hogy még az orrát is abba törölte, úgy ahogy én zsebkendőbe szoktam. Szóltam érte, mert már máskor is láttam hogy ezt csinálja. Azóta nem szól hozzám. Jogosan szóltam?
2011. aug. 25. 17:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
23%
Jogos volt, csak megsértődött, mert elszégyellte magát. Az én mamám is mikor nálunk ebédelt szokása volt, hogy elmosogasson utána, kedvességből. De mikor láttam a "tiszta" edényen is, hogy mi volt az ebéd, akkor szépen megkértem, hogy "mama ne fáradjon, majd én elmosogatok", és erre is megsértődött, mert hát az időseknek van egy olyan komplexus féleségük, hogy már semmire se jók, meg valók, és még ha rájuk szólsz méginkább előjön a hiszti.
2011. aug. 25. 17:35
 22/28 anonim ***** válasza:
18%

Fú hát ez gusztustalan, viszont egy 82 éves néni szokásait elég nehéz változtatni...

Kérdés, hogy meddig tartózkodik még nálatok?

Na mert ha néhány hétről van szó, akkor beletörődnék abba, hogy párhuzamosan két konyharuhát használunk...Egyikbe taknyoljon, a másikkal törölgessünk. Bár nem tudom ezt is hogy tudná betartani...

Viszont ha több hónapról vagy végleges odaköltözésről van szó, akkor valahogy be kell törnöd a nénit, nincs mese. Különben idegbajos leszel.

2011. aug. 25. 17:40
 23/28 anonim ***** válasza:
26%

Dagadt vagyok /175cm 110 Kg/ , izzadok, mint a ló, de ma is pólóba törölköztem főzés közben, és nem a konyharuhába. Párom épp elvitte mosni a törölközőt, és a pólom kéznél volt.

43/F

2011. aug. 25. 17:45
 24/28 anonim ***** válasza:
54%

na ne hogy már az öregségre fogjuk azt, hogy a öregasszony a taknyát beletörli a konyharuhába. Ha meg nem veszi észre a kérdező akkor meg azzal törli el a tányért is, meg a villát, kanalat amivel esznek. Hát jogosan szóltál neki.

Otthon sem kéne ezt csinálnia, nem még vendégségben.

Ennél a nőnél sem innék még egy pohár vizet sem, kitudja milyen fika darab van rászáradva.

Pontozzatok le, de igazam van. Undorító ez a viselkedés.

2011. aug. 25. 18:40
 25/28 anonim ***** válasza:
12%
hát ez jogos volt ,én még orrba is vertem volna!
2011. aug. 25. 19:33
 26/28 anonim ***** válasza:
39%
Jogos volt, de az idősebbek már csak ilyenek. Nagyon nehezen változnak.
2011. aug. 25. 19:53
 27/28 anonim ***** válasza:
73%

"hát ez jogos volt ,én még orrba is vertem volna!"

Orrba vernél egy öreg nénit?

Gratulálok, nagyon intelligens lehetsz....

2011. aug. 25. 23:18
 28/28 anonim ***** válasza:
tudom, nem most írtad ki a kérdést, és az sem érdekel, hogy le fognak pontozni, de azt hadd kérdezzem már meg, hogy (főleg vendégként) miért egy 82 éves főzte a kajátokat és mosogatott el? Ha valami nem teszik, meg lehet oldani, mondjuk, hogy kiteszel még egy konyharuhát, de leginkább úgy, hogy TE csinálo azt, amit neked illene. Egy dolog, hogy besegít, és persze nem vagyunk egyformák, de én egy 82 évesnek nem hagynám, hogy ő főzzön.
2012. aug. 30. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!