Megsértődött mert rászóltam, hogy ne a konyharuhába törölközzön. Jogosan szóltam rá?
Így van én is odahánytam volna elé aztán meg kidobtam volna a konyharuhát az első lendülettel a kukába.
Felfoghatatlan számomra h egyesek vendégségben miket meg nem engednek maguknak még ha rokon is. Én se fújom abba az orromat amiben pl van nem? Még ha van vmi rossz szokásom is akkor is tekintettel vok a vendéglátómra.
Vannak helyzetek, amikor bármennyire is igazad van, kínos helyzetbe kerülsz, ha szólsz. Illetlenség rászólni egy tőled sokkal idősebb családtagodra.
Szerintem egyszerűen ne szólj semmit,hanem készíts ki egy köteg papírzsepit, esetleg tehetsz egy megjegyzést, hogy jól ebben a nagy melegben, ha arcot szeretne valaki törölni. Meg töröld el szó nélkül az edényt - egy tiszta konyharuhával.
Én is szóltam volna. :D
Ilyenek az öregek!! (Vagyis a többség)
Amúgy nem értem meg őket miért kell azért nemtörődömnek meg igénytelennek lenni mert megöregedtek?! Én tutira nem csinálom ha megöregszem. Ez vigasztal ?? :D
Könyörgöm 82 éves...A korát nézd!!!!
A nagyim tudod miket csinált 82 évesen??Inkább le sem írom.
Szépen szólj neki,hogy ott a törlökendö..Vagy azt ráakasztod a kötényére,gondolom van neki...Te pedig elöveszel egy tisztát törölgetni.
Persze, gusztustalan, de nem várhatod el tőle, hogy csak azért, mert nem otthon van, egyik pillanatról a másikra elhagyja minden rossz szokását.
És inkább örülj neki, hogy besegít a háztartásba. Ti meg vegyetek elő egy másik konyharuhát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!