Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megsértődött mert rászóltam,...

Megsértődött mert rászóltam, hogy ne a konyharuhába törölközzön. Jogosan szóltam rá?

Figyelt kérdés
Az anyukám nagynénjéről van szó. Pár hete itt van nálunk (hosszú történet hogy miért). Ő is szokott főzni, 82 éves amúgy. Ma mikor főzte az ebédet, ugye eléggé izzadt a meleg miatt, erre látom hogy a konyharuhával törli meg a homlokát, meg az arcát. Konkrétan láttam, hogy még az orrát is abba törölte, úgy ahogy én zsebkendőbe szoktam. Szóltam érte, mert már máskor is láttam hogy ezt csinálja. Azóta nem szól hozzám. Jogosan szóltam?
2011. aug. 25. 17:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
23%
Persze, hogy jogos volt, ez undorító, nincs oka megsértődni. Biztosan mosnám el az összes edényt és evőeszközt ami otthon van. Ki kell tenni egy törülközőt is a konyhába és megkérni, hogy abba törülközzön.
2011. aug. 25. 17:23
 12/28 anonim ***** válasza:
24%

Így van én is odahánytam volna elé aztán meg kidobtam volna a konyharuhát az első lendülettel a kukába.

Felfoghatatlan számomra h egyesek vendégségben miket meg nem engednek maguknak még ha rokon is. Én se fújom abba az orromat amiben pl van nem? Még ha van vmi rossz szokásom is akkor is tekintettel vok a vendéglátómra.

2011. aug. 25. 17:23
 13/28 anonim ***** válasza:
85%

Vannak helyzetek, amikor bármennyire is igazad van, kínos helyzetbe kerülsz, ha szólsz. Illetlenség rászólni egy tőled sokkal idősebb családtagodra.

Szerintem egyszerűen ne szólj semmit,hanem készíts ki egy köteg papírzsepit, esetleg tehetsz egy megjegyzést, hogy jól ebben a nagy melegben, ha arcot szeretne valaki törölni. Meg töröld el szó nélkül az edényt - egy tiszta konyharuhával.

2011. aug. 25. 17:24
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Ja, hát az meg a másik, hogy miért ő főzi az ebédet, pláne ebben a hőségben?
2011. aug. 25. 17:24
 15/28 anonim ***** válasza:
54%
ja 37 F
2011. aug. 25. 17:25
 16/28 anonim ***** válasza:
39%

Én is szóltam volna. :D

Ilyenek az öregek!! (Vagyis a többség)

Amúgy nem értem meg őket miért kell azért nemtörődömnek meg igénytelennek lenni mert megöregedtek?! Én tutira nem csinálom ha megöregszem. Ez vigasztal ?? :D

2011. aug. 25. 17:26
 17/28 A kérdező kommentje:
Meg így tényleg belegondolva csúnya dolog volt, hogy így kis t*knyosként rászóljak egy 82 évesre, de kijött :/
 18/28 anonim ***** válasza:
85%

Könyörgöm 82 éves...A korát nézd!!!!

A nagyim tudod miket csinált 82 évesen??Inkább le sem írom.

Szépen szólj neki,hogy ott a törlökendö..Vagy azt ráakasztod a kötényére,gondolom van neki...Te pedig elöveszel egy tisztát törölgetni.

19/28 anonim ***** válasza:
64%
Ha csúnya hangnemben szóltál rá, akkor jogosan sértődött meg, főleg ha 82 éves, ebben a korban sokan már olyanok, mint a gyerekeke. Engeszteld ki valamivel, mondd neki, hogy ne haragudjon, béküljetek ki, mindkettőtöknek jobb lesz.
2011. aug. 25. 17:31
 20/28 anonim ***** válasza:
76%

Persze, gusztustalan, de nem várhatod el tőle, hogy csak azért, mert nem otthon van, egyik pillanatról a másikra elhagyja minden rossz szokását.

És inkább örülj neki, hogy besegít a háztartásba. Ti meg vegyetek elő egy másik konyharuhát!

2011. aug. 25. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!