Mi a véleményetek a Gabriella névről?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 15:13
1/25 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Lehet leszavazni...
3/25 komasa válasza:
Szerintem szép! A manapság divatos nevektől kiráz a hideg. Nekem a nem túl új keletű nevek tetszenek, mint például: Adrienn, Tímea, Anna, Anikó, Kata...
4/25 anonim válasza:
Igy hivták a csajt akivel réges régen egy távoli galaxisban elvesztettem és még igy sem tetszik.
5/25 anonim válasza:
Szerintem szép név. Csak kedves Gabriellákat ismerek :) Lehet szépen becézni, pl. Gabica, Gabóca :)
6/25 anonim válasza:
Nem tetszik. Lehet, azért mert egy általam nem kedvelt személyt hívnak Gabriellának. :)
7/25 anonim válasza:
Gyerekkoromban nagyon szerettem volna Gabriella lenni. Vagy Andrea (Edit vagyok egyébként). Nem azért, mert annyira tetszettek ezek a nevek, hanem mert úgy gondoltam, ez a két név valamelyike illene igazán hozzám. :-)
Most közömbös. 10-es skálán 5-ös.
8/25 anonim válasza:
Szia!
Nincs vele semmi bajom, de a gyerekemnek biztos nem adnám. Amúgy meg nem név alapján, hanem személyiség alapján szoktam megítélni az embereket. Mert lehet valakinek számomra szép neve, ha mellette totál bunkó, akkor nem tudok, és nem is akarok vele mit kezdeni.
19L
9/25 anonim válasza:
Nekem tetszik, és ha lányom lesz így fogom hívni, csak azzal a különbséggel, hogy szerbesen: Gabrijela, mert szerbiában élek, a férjem is szerb, meg én is annak érzem már magam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!