Mi a véleményetek a Gabriella névről? Nem túl "elcsépelt"? (nem tudok jobb szót, bár ez sem az igazi)
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 11:52
1/7 anonim válasza:
szerintem régen volt elcsépelt.ma már ritkább a kisgyerekeknél.És így kimondva a Gabriella ,nagyon szép.Viszont a Gabi az már nem tetszik
3/7 anonim válasza:
Szerintem szép név. Két barátnőm volt akit így hívtak, az egyiket Gabsinak, a másikat Ellá-nak becézték.
4/7 anonim válasza:
Nem lenne rossz név, csak mindenki Gabinak hívná, ami már annyira nem szép. Meg a Gábor becézése is. Mint egy Gábor mondhatom nagyon idegesítő tud lenni, pláne, hogy osztályomban volt egy Gabriella is, és mindkettőnket Gabiztak. Én egy idő után már nem is hallgattam rá.
5/7 anonim válasza:
A Gabriella szerintem szép, "elegáns" név. A Gabi viszont nekem sem tetszik.
6/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Elég kellemetlen élményeim voltak egy ilyen nevű lánnyal, szóval ha meghallom a nevet, már rosszul vagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2011. máj. 3. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!