Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa lánya nap? Tudtok tanácsot...

Apa lánya nap? Tudtok tanácsot adni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A kislányommal akarok holnap programokat csináni, arra gondoltam ,hogy elviszem moziba.

Tudtok ajánlani olyan filmet amit meg lehet nézni egy ötéves kislánnyal, illetve tudtok tanácsot adni ,hogy mozi után mit csináljunk?

2011. aug. 25. 13:57
1 2
 11/12 anonim válasza:
szerintem egy kislány nem tudja még annyira értékelni a mozit. meg amúgy is ez a nap apáról és lányáról szól, nem pedig micimackóról... különben is ráér még neki ilyen helyekre menni. én a strandot ajánlanám az sokkal maradandóbb élmény.
2011. aug. 25. 14:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Állatkert. :)

Azt biztos élvezni fogja. 4 éves, és 2 éves unokatesóim is élvezték. Sokkal maradandóbb élmény lesz neki, mintha moziba vinnéd. Esetleg, ha nem szoktátok vinni akkor amikor éhes lesz vidd el Mc Donald's-ba. Ha nem kap mindig olyan kaját akkor nem lesz baja tőle, de legalább egy élmény az is, hogy ott is volt.

2011. aug. 25. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!